Filiere si Tarozi

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Filiere si Tarozi - Trusa reparatii filete Dema 20452, 131 piese
-43%
Filiere si Tarozi - Trusa de tarozi si filiere Dema 20473, 38 piese
-43%

Filiere & Tarozi 

 

Dacă veți repara șuruburile și piulițele vechi, va trebui să aveți un set excelent de tarozi și filiere. 

De multe ori, producătorii îți spun toate lucrurile bune despre produsele lor, dar se îndepărtează de oricare dintre dezavantajele, ceea ce poate face dificil de spus dacă obții ceva de înaltă calitate sau nu. Dacă doriți să obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. într-un set de filiere și tarozi,  ați ajuns la locul potrivit. 

Filetare este procesul de realizare a firelor exterioare (adică pe arbori / tije) prin utilizarea unei mașini de strunjare convenționale (prin utilizarea unui instrument cu marginea cuțitului cu unghiul de raclă zero înapoi), de exemplu fire pe șurub. Atingerea este procesul de creare a firelor interne (adică în interior sau în interiorul găurii) prin utilizarea setului de tarozi si filiere. de exemplu, firele produse în interiorul piuliței. 

Acesta poate fi cel mai important factor pe care trebuie să-l aveți în vedere în alegerea setului de tarozi și filiere potrivit. Întrucât există o corelație între preț și calitate, trebuie să vă asigurați că, calitatea de construcție este excelentă.

A avea cele mai bune seturi de tarozi și filiere este util și benefic pentru persoanele care lucrează în întreprinderile de reparații sau garaje. Având acest set va fi, de asemenea, o bună includere în setul de instrumente de acasă. Este important să știi ce să cumperi, chiar dacă îl folosești doar pentru reparații casnice. 

Trebuie să posede o calitate remarcabilă și ar trebui să fie construit pentru a îndura o perioadă lungă de utilizare. Vă vom oferi, de asemenea, unele dintre tipurile sale și factorii esențiali de căutat. Cu atât de multe modele pe piață astăzi, cum îl alegeți pe cel mai bun? 

 Filierele sunt utilizate pentru tăierea firelor în găurile în care sunt poziționate elemente de fixare filetate. Pe de altă parte, matrițele sunt utilizate pentru tăierea firelor pe tije din oțel. Sunt considerate un instrument suplimentar pentru crearea de noi fire pe șuruburile nou formate. În plus, matrițele sunt utilizate pentru a repara filetele existente pe șuruburile sau șuruburile dărăpănate.Cel mai bun set trebuie să vină cu tarozi și filiere asortate, permițându-vă să utilizați cu ușurință diferite dimensiuni de șuruburi.

 

Trusa Filiere & Tarozi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!