Aparat Taiat Gresie

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Aparat Taiat Gresie - Razuitor rosturi cu 2 lame Troy 27400
-52% Lichidare de stoc
11,70 Lei 5,62 Lei
TVA inclus
(7)

Aparat Taiat Gresie & Faianta

 

Placile din gresie vin intr-o multime de stiluri diferite, astfel incat cu siguranta va vor ajuta sa va faceti pardoseala frumoasa. In plus, acestea se incadreaza in buget, sunt super durabile si adauga o valoare estetica deosebita casei tale. Placile din gresie, inclusiv faianta, gresie sau portelan sunt materiale rezistente, motiv pentru care sunt utilizate pentru ziduri de baruri, acoperisuri, blaturi de masa si multe alte scopuri.  

 In cazurile in care sunt utilizate ca materiale de constructie, cei mai multi dintre noi ne vom confrunta cu necesitatea taierii lor la un moment dat. Puteti utiliza diferite instrumente pentru taierea unei placi din gresie. Este la fel ca sticla, asa ca atunci cand se aplica presiune pe suprafata marcata curat, placa din gresie se va rupe usor in bucati. 

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de faptul ca cimentul, piatra, teracota si un anumit tip de placi de portelan trebuie prelucrate doar cu ajutorul unui ferastrau umed. 

 Un ferastrau de taiat gresie cu racire pe apa este un instrument electric principal care pot fi utilizate pentru a taia o tigla de gresie. Daca sunteti in cautarea unei optiuni de buget, cu care sa fie usor de indeplinit sarcina, atunci ar trebui sa optati pentru un taietor de gresie. 

 Dar de cele mai multe ori vrem sa facem taieri neregulate pe margini, mai degraba decat taieturile drepte. In astfel de cazuri, utilizarea unui dispozitiv de fixare a placilor eficient este benefica, deoarece taietorii  nu pot face taieri neregulate. De asemenea, cunoscut sub numele de instrument de trasare, acesta poate fi utilizat pentru a face o taietura de jumatate de centimetru sau un intreg de distanta de margine, facand liniile de trasare.  

 Acest instrument este, de asemenea, utilizat pentru a face crestaturi sau decupaje minuscule. Cu toate acestea, dezavantajul unui dispozitiv de fixare a placilor este ca taieturile care se fac folosind acestea nu sunt la fel de curate. 

 Fierastraiele de gresie vin cu pompe care stropesc apa in mod constant pe o lama de diamant ascutita. Ferastraiele ieftine nu au pompe, dar au capacitatea de a mentine scufundata placa de gresie. Este obligatoriu sa aveti un dispozitiv de protectie pentru ferastraul umed daca doriti sa-l utilizati in mediul interior. Cu toate acestea, utilizarea lui in aer liber este recomandata datorita prafului si stropirii pe care le genereaza in timpul utilizarii. In cazul in care doriti sa faceti taieturi curbate, folositi un ferastrau radial cu brat umed.

 

Dispozitiv Taiat Gresie & Faianta

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!