Banda Teflon

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Banda Teflon Autoadeziva


“Garnitura de lipire si benzi izolatoare“ este o diviziune a categoriei principale. Aceasta subcategorie cuprinde produse precum banda adeziva pentru reparatii, banda de izolare, garnituri de lipire si altele. Aceasta diviziune a categoriei principale se axeaza pe persoanele care au nevoie de o solutie rapida pentru problemele mari. 

Banda izolatoare este un produs aflat in aceasta subcategorie care se foloseste in foarte multe domenii din industrie, precum automobile, electrice, telecomunicatii si minerit. Banda izolatoare sau banda adeziva este realizata din materiale precum PVC, material textil, cauciuc sau alte materiale speciale. 

Produsele din aceasta arie sunt utile in orice casa. Intotdeauna exista loc de reparatii si remedieri. Produsele acestea sunt utile cand vine vorba de o teava care curge sau izolarea unui cablu sau alte treburi casnice sau din domeniul industrial. 

In general, produsele din aceasta diviziune sunt folosite pentru racordari si reparatiile instalatiei sanitare si de conducta. Sunt utile si pentru repararea cablurilor electrice. Obiectele ce apartin acestei subcategori nu sunt toxice si nu se deterioreaza la contactul cu apa. Banda de izolare odata utilizata se va suda instantaneu.

Un avantaj al produselor din gama “Garnitura de lipire si benzi izolatoare” este faptul ca sunt extrem de durabile si rezistente. Pot repara aproape orice si pot fi folosite atat la temperaturi foarte ridicate dar si la temperaturi foarte scazute.

Produsele acestea se pot utiliza pentru repararea tevilor cu succes, a diverselor recipiente cu apa sau pentru diferite obiecte ce au nevoie de o lipire instantanee si care sa fie rezistenta si durabila.

Datorita plusului de rezistenta al produselor din aceasta subcategorie, se pot utiliza si pentru astuparea gaurilor din recipiente de dimensiuni mici, medii sau mari care pot fi umplute si cu lichid.

Nu trebuie utilizate pentru conducte sau recipiente sub presiune. Banda adeziva, produs care apartine acestei game se poate folosi si pentru repararea articolelor de camping cum ar fi corturi sau alte articole de camping, piscine, barci, canoe sau altele.

Banda adeziva are o aderenta buna si pe suprafete aspre, este usor de rupt, este rezistenta la apa, flexibila. In cazul in care banda este indepartata, aceasta nu va lasa urme.

Se foloseste doar pe suprafete curate si nu trebuie sa fie atinsa banda cu degetele pe suprafata adeziva deoarece se va diminua din aderenta. 

Garnitura de lipire este utila pentru a reconditiona diferite obiecte. Furtunul spart, cablurile electrice desprinse sau alte probleme ce pot aparea, se rezolva cu acest produs.

Produsele din aceasta subcategorie sunt indispensabile oricarei locuinte sau spatiu de lucru deoarece pot rezolva o mare parte din problemele ce tin de reparatii rapide si eficiente intr-un timp foarte scurt.

De exemplu banda adeziva, banda de izolare sunt denumite si produsele minune ce repara “orice” deoarece domeniile in care se utilizeaza aceste obiecte sunt vaste.

 

Banda de Teflon

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!