Motocultoare

Motocultoare Profesionale pe Benzina

 

Avand in vedere faptul ca tehnologia este in plina ascensiune, iar lucrurile evolueaza rapid de la o zi la alta totul se schimba. Insa exista si anumite aspecte care raman neschimbate, cum ar fi spre exemplu munca pamantului. Dar chiar si in acest caz tehnologia ne surpinde, intrucat la ora actuala nu mai suntem nevoiti sa utilizam sapele clasice, intrucat au aparut tipuri de sape noi si mai mult decat atat motosapele si motocultoarele ne-au luat prin surprindere, atat pe noi, cat si pe pasionatii de agricultura.
Majoritatea persoanelor au tendinta de a confunda motosapele cu motocultoarele. 

Motocultor
Un motocultor este un utilaj agricol, care se poate gasi la ora actuala pe piata din Romania, de diferite tipuri: clasic, electric sau pe benzina, utilizat pentru a cultiva solul, in special pe suprafete mari. Este cunoscut ca fiind mult mai puternic si mai solid decat o motosapa electrica, intrucat poate fi echipat pot fi echipate si cu alte tipuri de accesorii care fac parte dintr-o gama mai variata precum: remorca, plug, rarita.

Diferenta intre cele doua consta in faptul ca in cazul motosapei nu se pot atasa si alte accesorii adiacente, in timp ce motocultorul permite atasarea accesoriilor si mai mult decat atat utilizarile sale difera, intrucat motosapa se foloseste pe zone usoare, in timp ce motocultorul pe zone mai rigide.
De asemenea, aceste instrumente difera si din punct de vedere al functionarii, intrucat in functie de tipul si calitatea produsului, rezultatele muncii vor fi diferire. Ce inseamna asta ?

De exemplu, diferentele dintre motosapele si motoscultoarele cumparate doar pentru un hobby si intre cele profesionale sau semiprofesionale, constau cu precadere in nivelul adancimii la care se poate ajunge pentru a lucra solul. De exemplu in cazul unui motocultor profesional se ajunge si pana la 25 cm adancime, in timp ce unul clasic va ajunge pana la maxim 20 cm adancime. 

Asadar, aceste produse se aleg mai cu seama in functie de suprafata pamantului pe care o aveti de lucrat, de tipul solului, dar si in functie de modelul si tipul instrumentului, intrucat se gasesc fie clasice, fie electrice, sau pe benzina. 

 

Motocultoare Profesionale pe Benzina & Motocultivatoare

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!