Pistol de Antifonat

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Pistol Antifonare & Acoperire

 

Uneltele pneumatice sunt instrumente care functioneaza folosind aer comprimat. Spre deosebire de instrumentele electrice conventionale care sunt alimentate cu baterie sau alimentate electric, acestea sunt alimentate de un compresor de aer. Aceste unelte sunt atasate de un motor pneumatic, unde mecanismul pompei alimentate forteaza aerul continuu intr-un rezervor pentru a se asigura un nivel constant de presiune. Acest lucru ajuta la conversia aerului comprimat. Unele dintre instrumentele pneumatice obisnuite includ chei, arme de nituire, butoniere, burghie si multe altele. 

In comparatie cu instrumentele electrice, instrumentele pneumatice prezinta cateva avantaje care le fac instrumentele ideale pentru a fi utilizate in mediul industrial. Sunt mai mici, mai putin costisitoare, mai usoare decat uneltele traditionale alimentate electric. Vom discuta in detaliu principalele avantaje ale utilizarii uneltelor cu aer comprimat in randurile de mai jos. 

Asa cum am mentionat mai sus, cele alimentate cu aer, cunoscute ca si instrumente pneumatice, utilizeaza compresoare de aer spre deosebire de instrumentele cu electric, care utilizeaza motoare pentru a functiona. Drept urmare, instrumentele pneumatice sunt semnificativ mai usoare, fara a avea un motor voluminos atasat. Acest lucru este important in special atunci cand utilizati instrumentele pentru perioade lungi de timp. 

Mentinerea unor instrumente grele in timpul lucrului poate fi dificila si obositoare pentru utilizator. Intrucat instrumentele pneumatice sunt relativ mai usoare, utilizatorul este capabil sa controleze mai bine instrumentul si, astfel, sa experimenteze mai putina oboseala si incordare musculara.

Designul ergonomic si dimensiunile reduse ale uneltelor pneumatice permit, de asemenea, utilizatorului sa prinda mai bine instrumentul si sa lucreze mult mai eficient. 

Instrumentele pneumatice sunt solutii rentabile datorita unui numar mai mic de piese mobile. Drept urmare, este necesara destul de putina intretinere sau destul de putine reparatii pentru uneltele pneumatice. Acest lucru echivaleaza cu a face treaba mai repede, a fi mai productiv si, in final, a reduce costurile.

De asemenea, consumul de energie al acestor instrumente poate fi controlat, permitandu-va sa obtineti economii de energie. Pe langa consumul redus de energie, investitia initiala in achizitionarea acestor instrumente este in general mai mica decat omologii lor electrici.

Daca intentionati sa folositi unelte in mod continuu, instrumentele pneumatice sunt cea mai buna optiune pentru a economisi costuri de energie si de intretinere.

Instrumentele pneumatice sunt cu mult mai sigure decat uneltele electrice, deoarece le puteti folosi in medii cu umiditate, materiale conductoare si chiar substante explozive si inflamabile. Astfel de medii ar fi periculoase sau ar presupune un risc ridicat pentru functionarea uneltelor electrice.

Din cauza faptului ca instrumentele pneumatice nu utilizeaza electricitate pentru a functiona, chiar daca firele sunt deteriorate sau expuse, exista un risc destul de mic de incendiu sau, spre exemplu, de pericole electrice. Aceasta face ca operatorul sa fie in siguranta, siguranta fiind unul dintre cele mai importante lucruri.

 

Pistol Antifonare & Acoperire Auto

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!