Ciocane Rotopercutoare & Demolatoare cu SDS-MAX / SDS-Plus

Afiseaza: 1-24 din 56 produse

 Filtre

Ciocane Rotopercutoare si Demolatoare Profesionale

 

Pentru ce este proiectat un ciocan rotopercutor? Un ciocan rotopercutor este proiectat pentru gaurirea frecventa in beton. Aplicatiile principale includ fixarea suruburilor de ancorare, dotarea cu bara si forajul in beton. Ciocanele rotopercutoare mai mari pot fi, de asemenea, utilizate pentru lucrari de demolare usoara, pana la medie, si curatare dupa construirea formei.

Exista mai multi factori pe care ar trebui, in mod normal, sa-i luati in considerare atunci cand aveti de ales intre un ciocan rotopercutor si varul sau mai apropiat, burghiul. Factorii includ dimensiunea gaurii, frecventa de gaurire a gaurilor, adancimea gaurii si duritatea materialului. In general, pe masura ce marimea gaurii si frecventa cresc, un ciocan rotopercutor ar trebui sa fie instrumentul ales.

In plus, cu cat este mai greu materialul, cu atat este mai putin eficient un burghiu de un ciocan rotopercutor. Ca atare, un ciocan rotopercutor este mai potrivit pentru aplicatiile care implica beton comercial sau, in special, beton prefabricat, unde evaluarile psi sunt mai mari decat amestecurile de beton rezidential sau produsele de zidarie.

O varietate din ce in ce mai mare de functii va ofera multe de luat in considerare atunci cand doriti sa alegeti un ciocan rotopercutor pentru aplicatiile pe care le aveti in plan in viitorul apropiat sau indepartat. Adaugarea diferitelor beneficii pentru utilizatori poate duce la imbunatatirea productivitatii lucratorului si a eficientei instrumentelor.
In ultimii ani, producatorii de ciocane rotopercutoare au introdus o serie de inovatii. De caracteristicile ergonomice au beneficiat, in special, atat performanta lucratorului, cat instrumentul.

Daca ati lucrat cu orice fel de unealta de facut gauri, stiti ce actiune de rasucire poate produce aceasta atunci cand se agata de ceva din material. Cu cat instrumentul este mai mare si mai puternic, cu atat mai periculoasa poate fi rasucirea. Mecanismele interne de control a cuplului, gasite in toate ciocanele rotopercutoarea, ajuta la limitarea acestei reactii.

Reducerea prafului de la locul de munca creste siguranta lucratorilor si mentine un loc de munca curat. Capacitatea de a pastra particulele de praf in afara aerului este deosebit de importanta atunci cand lucrati in zone sensibile, cum ar fi in cladiri ocupate, magazine alimentare, scoli sau in jurul electronicelor.

Sistemele de izolare a prafului pentru ciocanele rotopercutoare vin de obicei in doua tipuri: un dispozitiv de atasare care se conecteaza la instrument si apoi se conecteaza la un aspirator sau un atasament dedicat aspirarii prafului care se potriveste chiar cu instrumentul. 

In timp ce prima ofera o cantitate mare de depozitare a reziduurilor, cea de-a doua va ofera o optiune portabila de colectare a prafului. Aceste atasamente dedicate, de asemenea, ofera de obicei un motor intern si inchiderea intarziata a vidului pentru a asigura cantitatea maxima de praf care este colectata dupa ce unealta nu mai functioneaza.

 

Ciocan Rotopercutor si Demolator cu Prindere SDS Max si SDS Plus

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!