Aparate & Invertoare de Sudura

Afiseaza: 1-24 din 46 produse

 Filtre
Aparate & Invertoare de Sudura - Casca de protectie pentru sudura GSH-K Gude 16922
-39%

Aparate si Invertoare de Sudura


Unul dintre formatele care sunt utilizate in mod obisnuit in sudura este sudarea cu arc. Ce este sudarea cu arc si care sunt unele dintre avantajele acesteia? 

Sudarea cu arc este procesul de imbinare a metalului, folosind electricitate. In loc de majoritatea celorlalte formate, care utilizeaza in general gaz, acest proces foloseste electricitatea pentru a crea suficienta caldura pentru a topi metalul si a-l contopi in timpul racirii.

Sudarea cu arc poate folosi curenti directi sau alternanti si foloseste electrozi consumabili sau non-consumabili, inveliti in flux. Temperaturile de sudare cu arc cresc pana la 6.500 de grade Fahrenheit. Unele dintre cele mai frecvente utilizari pentru sudarea cu arc includ repararea echipamentelor grele, sudarea conductelor si multe proiecte majore de constructie.

Care sunt avantajele sudarii cu arc? 

•    Costul pentru un echipament pentru sudare cu arc are un pret bun si accesibil, iar procesul necesita adesea mai putin echipament, in primul rand, din cauza lipsei de gaz. 
•    Materialele sunt foarte usor de transportat.
•    Functioneaza pe metal murdar.
•    Protejarea gazului nu este necesara - procesele pot fi finalizate si pe timp de vant sau de ploaie, iar pulverizarea nu este o problem majora.

Rezultatele calitative si productivitatea ridicata sunt importante in fiecare proces de sudare. Ceea ce multi oameni nu ar putea lua in considerare este insa faptul ca cea mai slaba parte a unui sistem de sudare este de fapt ceea ce determina performanta acestuia. Daca pistolul de sudare, alimentatorul sau sursa de alimentare au performante slabe, de exemplu, sudurile rezultate vor fi, de asemenea, probabil slabe. Din acest motiv, este important sa existe un sistem de sudura in care toate componentele sunt proiectate pentru a lucra impreuna. A avea piese care se completeaza reciproc poate ajuta la imbunatatirea performantei arcului si a productivitatii generale, reducand in acelasi timp probleme de calitate si minimizand timpul de inactivitate.

Pentru multe aplicatii, sistemele de sudare pot oferi avantaje semnificative de performanta.
Sistemele proiectate ofera amperaje si cicluri de lucru compatibile, doua dintre cele mai importante considerente pentru a obtine o calitate si o productivitate buna a sudurii. Aceste sisteme sunt de asemenea dimensionate corespunzator unul pentru celalalt pentru a se asigura ca se ofera cel mai mare avantaj din partea caracteristicilor acestora. Acestea includ prevenirea unor potentiale probleme, cum ar fi performantele slabe ale arcului sau probleme de alimentare a cablurilor, ambele putand aparea atunci cand grupati echipamente care nu sunt concepute special pentru compatibilitate.

Folosirea unui sistem de sudare poate facilita si intretinerea regulata din punct de vedere al depanarii. Tehnicienii vor sti mai bine ce probleme trebuie ss caute si de multe ori pot identifica mai rapid problemele cu un sistem adaptat performantei in comparatie cu componentele care nu sunt potrivite.

 

Aparat si Invertor de Sudura Semi Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!