Masini de Frezat Verticale

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Masina de Frezat & Freze Verticale

 

Frezarea verticala este unul dintre cele mai comune procese de prelucrare disponibile. Masina de frezat poate fi utilizata pentru a prelua o mare varietate de materiale, cum ar fi metal, lemn si materiale plastice, dar cea mai buna freza pentru un anumit proiect depinde de complexitatea si cerintele proiectului specific.

Cand sunt folositi pentru a descrie masinile de frezat, termenii „orizontal” si „vertical” se refera, in general, la orientarea axului sau a sculei de taiere. Un ax, cunoscut si sub numele de cap de taiere, este orientat vertical pe o freza verticala. Deoarece capul de taiere este fixat in orientarea sa verticala, exista alte parti ale masinii care se deplaseaza de-a lungul unuia sau mai multor axe pentru a muta materialul, astfel incat sa se afle in locatia potrivita pentru a fi taiat corect. 

Exista doua tipuri de baza de centre de frezare - verticale si orizontale - care variaza semnificativ in ceea ce priveste capacitatile lor, datorita orientarii lor. Multe ateliere poseda un singur tip de masina. 

Dupa cum sugereaza si numele, o freza verticala are o axa verticala a axului. Exista doua tipuri comune de masini de frezat verticale. Cu primul tip - moara de pat - materialul este asezat pe un pat care poate fi mutat inainte si inapoi pe orizontala, in timp ce freza atasata la ax poate fi ghidata in sus si in jos. Celalalt tip - moara cu turela - include un fus fix si un pat care se misca atat pe verticala cat si pe orizontala pentru a pozitiona materialul.

Mecanismele care stau la baza frezarii verticale sunt deosebit de utile pentru gaurirea si plonjarea taierilor. Masinile de frezat verticale ofera utilizatorilor o vizibilitate crescuta datorita deschiderii oferite de orientare. Acest lucru poate fi util pentru proiecte mai lente care necesita o atentie speciala asupra detaliilor.

Intrucat frezarea verticala este utilizata pe scara larga, masinile in sine sunt mai accesibile si costa mult mai putin decat cele orizontale. In general, lucrarile efectuate pe masinile de frezat verticale sunt simple si nu necesita echipamente speciale.

Masinile de frezat verticale asigura taieri precise, reducand riscul erorilor umane gasit in masinile manuale.
In timp ce multe proiecte pot fi lucrate la o masina de frezat verticala sau orizontala, fiecare tip poate oferi avantaje unice pentru anumite specificatii de frezare. Frezarea verticala este o alegere excelenta pentru proiecte lucrate in mare parte pe o singura parte, cum ar fi matritele de scufundare si lucrari cu placi metalice mari. 

In unele cazuri, masinile de frezat verticale sunt mai simple si mai putin complexe in interior decat masinile de frezat orizontale, deoarece fusul nu trebuie sa fie orientat pentru a se deplasa in doua directii. Unele proiecte de frezare verticala sunt mai accesibile decat cele care necesita frezare orizontala.

 

Freza Electrica Pentru Metal & Lemn

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!