Pistol de lipit si accesorii

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre
Pistol de lipit si accesorii - Pistol de lipit cu silicon Wert 1932, 15-80 W, Ø11 mm
-48%

Un pistol de lipit reprezinta un dispozitiv puternic folosit, in principal, pentru lipirea pieselor. Acest tip de ustensile asigura o lipitura de durata si foarte rezistenta si ofera o flexibilitate foarte mare, deoarece poate fi gasit intr-o varietate de dimensiuni. Pistoalele mici sunt utilizate, de regula, pentru proiectele electronice usoare, in timp ce pistoalele de lipit de dimensiuni mai mari ofera rezultate mai bune pentru lucrarile grele.


Casa Idea are o gama extrem de complexa de astfel de dispozitive, care sa te ajute atat in treburile din gospodarie, cat si cele din atelier. De asemenea, in oferta magazinului nostru online, poti gasi si o oferta bogata de accesorii pentru pistoale de lipit.

Tipuri de pistol adeziv?

Pistoalele de lipit pot fi clasificate in doua grupe principale:

  • conventionale (pistoale cu adeziv termoplastic) – acest tip este cel mai raspandit. Echipamentul foloseste batoane – tije cilindrice – solide de adeziv, disponibile in diverse dimensiuni si pot fi folosite pentru reparatii complexe, montaje, etansari, ideale pentru lipirea materialelor grele (lemn, metal etc.);
  • pentru electronisti (pistoale cu fludor) – sunt folosite pentru lipirea circuitelor electrice. Acestea conecteaza piesele metalice folosid pasta de lipit si cositor. Sunt folosite, indeosebi, in domeniul instalatiilor auto, electrice de uz casnic cu tensiune joasa, dar si in alte aplicatii care implica o temperatura inalta.Casa Idea are o gama extrem de vasta de articole pentru lipit, atat pistoale, cat si accesorii pentru pistoale de lipit.


Consulta oferta completa de produse si comanda modelul de pistol de lipit si accesoriile pentru acesta. Casa Idea iti garanteaza produse de calitate superioara si raport calitate-pret avantajos. In cazul in care nu dispui de buget pentru o astfel de investitie, iti punem la dispozitie posibilitatea de a plati in rate, cu dobanda 0%.

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!