Roata de Masurat

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Roata de Masurat - Roata de masurat Dema 18513
-43%
273,02 Lei 155,62 Lei
TVA inclus
(1)

Roata de Masurat Distanta

 

Perfecte pentru constructii, evaluari, amenajarea terenurilor, remodelari si orice proiect care necesita masurari exacte pe distante lungi, rotile de masurare sunt suficient de versatile pentru a fi utilizate pe o varietate de proiecte interioare si exterioare. 

O roata de masurare, numita formal roata de sondaj, este un instrument de masurare a constructiilor. Originea rotii de masurare dateaza din secolul al XVII-lea alaturi de evolutia odometrului. Aceasta roata de masurare este un instrument care ajuta la masurarea distantelor si este o metoda eficienta de cuantificare simpla a distantei.

In general, o roata de masurare este construita folosind un corp de aluminiu (sau alt metal) si anvelope solide sau pneumatice. In timp ce mergeti, impingeti sau trageti dispozitivul alaturi. Roata se roteste si, folosind o formula rotativa de baza (s = rθ), puteti determina distanta dintre doua puncte.

Cu cat suprafata parcursa este mai plana, cu atat masurarea va fi mai precisa. Schimbarile de altitudine, terenul dur sau moale sau resturile de sol pot afecta masurarea. Cercetatorii exacti vor compensa aceste circumstante prin estimarea sau utilizarea benzii de la masurare.

Acest lucru este foarte convenabil daca trebuie sa calculati masuratori mixte pentru un anumit proiect.
De exemplu, puteti determina metrajul patrat al podelei necesare pentru o camera si, de asemenea,  puteti sa determinati centimetrii de teava care vor parcurge lungimea aceluiasi etaj.

Instrumentele au de obicei ecrane digitale LCD cu iluminare de fundal care usureaza citirea, in timp ce altele au citiri analogice.
Rotile de masurare sunt utilizate in mare masura pentru masuratori de precizie mai scazute - adica sunt folosite pentru a avea ideea cat de lunga este o distanta data sau utilizate pentru distantele in care singura metoda de masurare este roata de masurare.

Cum sa folositi aceasta roata de masurare:
•    Asigurati-va ca suprafata rotii este curata. Orice impuritate sau impedimente libere pot afecta masurarea. Nu uitati, lungimea se bazeaza pe rotatia rotii.
•    Asezati instrumentul exact unde incepe masurarea. Rotatia este proportionala cu lungimea, de aceea este important sa pastrezi punctele de pornire si de finalizare precise.
•    In timp ce mergeti, pastrati un ritm constant. Schimbarea ritmului poate afecta rotirea rotii.
•    Cand ajungeti la punctul final, opriti dispozitivul. Acest lucru evita rotirea ulterioara a rotii.
•    Citeste masuratoarea
Unele roti de masurat au o frana si un suport pentru a putea fi pozitionate in orice loc, atunci cand nu este folosita. De asemenea, majoritatea manerelor de pe aceste dispozitive ingenioase de masurare se pot dezasambla pentru un transport si o depozitare mult mai usoara.

 

Roata Masurare Distanta

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!