Carote & Adaptoare SDS

Afiseaza: 1-24 din 53 produse

 Filtre

Carote & Adaptoare SDS


Adaptorul SDS reprezinta sistemul de unitati cu fante sau arborele cu unitati fante. Multi lucratori din zidarie aveau probleme cu gaurirea in caramizi sau alte materiale dure. Asadar, a fost creat un ciocan rotativ si un nou burghiu pentru a perfora cu usurinta aceste materiale. Adaptoarele SDS aluneca in mandrina si imbunatatesc actiunea de ciocanire a instrumentului.

 De fiecare data cand se foloseste o ancora din beton post-instalat pentru a atasa un dispozitiv de fixare la betonul intarit, o gaura trebuie sa fie facuta in beton. Un tip popular de burghiu care este folosit pentru a gauri in beton intarit este burghiul cu varf tip carbura SDS. SDS este pur si simplu sistemul de retinere a bitilor, sau modul in care bitul este tinut in exercitiu. Exista unele dezbateri cu privire la ce inseamna acronimul SDS.  

 Interpretarea germana originala a fost „Steck-Dreh-Sitz” insemnand Inserteaza-Rasuceste-Stai. Pe masura ce bitul a evoluat, acesta a devenit cunoscut ca un sistem de actionare cu fante sau arbore de unitati cu fante.

 Burghiul basculat cu carbura SDS este un burghiu de zidarie conceput pentru forajul din beton. Dar spre deosebire de bitii obisnuiti, burghiul SDS ofera o durata de viata mai lunga. Aceste burghie sunt mai durabile datorita duritatii capetelor, ceea ce le face mai rezistente la incarcaturi extreme.
 
 Carotele sunt raspunsul perfect pentru rularea unor culori mai mari decat poate face fata setarea dvs. curenta.  Setarea surubului de blocare a bucsei divizate asigura o blocare usoara, rapida si sigura pe arborele de aer existent. Designul bucsei despartite nu va va deteriora arborele de aer.

 Nu sunt necesare modificari la setarile dvs. existente. Comutarea pentru diferite culori de dimensiuni poate fi completata de diferiti specialisti. 
 Adaptorii de baza vin in numeroase modele, fiecare avand propriile avantaje unice. Adaptorii cu miez de tip mandrin cu aer sunt mandrine pneumatice cu lungime standard.

 Cele tip mandrin de aer utilizeaza aceleasi butoane de aer descrise mai sus. Cu toate acestea, butucurile descrise mai sus trebuie sa fie umflate independent unul de celalalt. Deci, doua butucuri inseamna umflarea de doua ori pentru fiecare schimbare a ruloului.

 

Carote Beton & Metal

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!