Carote & Adaptoare SDS

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Carote & Adaptoare SDS


Adaptorul SDS reprezinta sistemul de unitati cu fante sau arborele cu unitati fante. Multi lucratori din zidarie aveau probleme cu gaurirea in caramizi sau alte materiale dure. Asadar, a fost creat un ciocan rotativ si un nou burghiu pentru a perfora cu usurinta aceste materiale. Adaptoarele SDS aluneca in mandrina si imbunatatesc actiunea de ciocanire a instrumentului. De asemenea, ofera o multime de cuplu. 

 De fiecare data cand se foloseste o ancora din beton post-instalat pentru a atasa un dispozitiv de fixare la betonul intarit, o gaura trebuie sa fie gaurita in beton. Un tip popular de burghiu care este folosit pentru a gauri in beton intarit este burghiul cu varf tip carbura SDS. SDS este pur si simplu sistemul de retinere a bitilor, sau modul in care bitul este tinut in exercitiu. Exista unele dezbateri cu privire la ce inseamna acronimul SDS.  

 Interpretarea germana originala a fost „Steck-Dreh-Sitz” insemnand Inserteaza-Rasuceste-Stai. Pe masura ce bitul a evoluat, acesta a devenit cunoscut ca un sistem de actionare cu fante sau arbore de unitati cu fante.

 Burghiul basculat cu carbura SDS este un burghiu de zidarie conceput pentru forajul din beton. Dar spre deosebire de bitii obisnuiti, burghiul SDS ofera o durata de viata mai lunga. Aceste burghie cu zidarie cu varf de carbura sunt mai durabile datorita duritatii capetelor, ceea ce le face mai dure si mai rezistente la incarcaturi extreme.
 
 Carotele sunt raspunsul perfect pentru rularea unor culori mai mari decat poate face fata setarea dvs. curenta. Aceste carote bazate pe maneca sunt eficiente cu toate arborele de aer si prin arbori. Setarea surubului de blocare a bucsei divizate asigura o blocare usoara, rapida si sigura pe arborele de aer existent. Designul bucsei despartite nu va va deteriora arborele de aer.

 Nu sunt necesare modificari la setarile dvs. existente. Comutarea pentru diferite culori de dimensiuni poate fi completata de diferiti specialisti. 
 Asadar, in acest exemplu, daca masina dvs. este echipata in prezent cu arbori de 3 ", adaptorii de miez pot fi un raspuns rentabil si relativ simplu pentru a putea rula nuclee de 6". Adaptorii de baza vin in numeroase modele, fiecare avand propriile avantaje unice. Adaptorii cu miez de tip mandrin cu aer sunt mandrine pneumatice cu lungime standard.

Aceste butoane pot fi relativ scurte in comparatie cu latimea dvs. de web. Daca este cazul, pot fi utilizate doua butoane, unul montat la fiecare capat al suportului arborelui de aer pentru a sprijini fiecare capat al miezului lung. 

 Cele tip mandrin de aer utilizeaza aceleasi butoane de aer descrise mai sus. Cu toate acestea, butucurile descrise mai sus trebuie sa fie umflate independent unul de celalalt. Deci, doua butucuri inseamna umflarea de doua ori pentru fiecare schimbare a ruloului.

 

Carote Beton & Metal

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!