Briceag

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Briceag Multifunctional
 

Aceasta scula calita din otel inoxidabil este perfecta pentru a gauri pielea si este destul de puternica pentru a cresta material rezistente. Acesta include un ochi de filetat si are o rezistenta suplimentara pentru utilizare optimizata, atunci cand instrumentul este deschis.

Deschizatorul de conserve din otel inoxidabil calit deschide eficient cutii printr-un sistem de prindere sub marginea cutiei si taierea de sus cu ajutorul unei rotative, prin miscare in sus si in jos. Acest instrument versatil are de asemenea o surubelnita cu cap plat la capatul sculei.

Deschizatorul de sticle calit, universal poate fi de asemenea folosit pentru a forta si scoate cuie mici, pentru a indoi sarme cu gaura de sarma integrate, oferind o rezistenta suplimentara la 90˚ si 180˚ pentru utilizare optimizata.

Penseta din otel inoxidabil de inalta calitate calit, are varfuri tesite pentru utilizare de mare precizie, inclusiv pentru eliminarea aschiilor si spinilor. Grosimea parghiei creste efectul de arc si forma de indoire este proiectata pentru a asigura aderenta si o utilizare optima.

 

Briceag

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!