Dispozitiv Taiat Tevi

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Dispozitiv Taiat Tevi

 

In cateva randuri o sa va spunem cum au aparut printre primele dispozitive pentru taiat tevi. Se presupune ca tubul de cupru a aparut in anii 1920 sau 1930, intrucat standardul britanic pentru tevi de cupru a aparut pentru prima data in 1947 sub denumirea de BSS 659. Acest lucru este intr-adevar atunci cand s-a produs cererea de inventivitate si design ingrijit de piese de inalta calitate profesionala. . Bineinteles, tubul de otel a jucat rolul sau, iar majoritatea caselor construite in anii 1920 aveau conducte de incalzire din otel care conectau radiatoare, iar acest lucru insemna ca tubul de otel trebuia taiat folosind freze de teava reglabile, fie cu o roata de taiere, cat si cu 2 role sau 3 roti. Barnes din SUA a fost poate cel mai cunoscut producator de taieturi de teava si taieturile de teava au fost importate pana cand instrumentele Monument au inceput sa faca acest tip impreuna cu C si J Hampton Ltd faimoase pentru marca lor Record acum Irwin Record. Desigur, au existat si altele in cataloagele importatorilor precum Buck si Hickman. 

 Unul dintre primele freze de teava de cupru care au iesit pe piata a fost realizat de Fry’s London Ltd cu marca Enox. La scurt timp dupa aceea, Arthur Collier Jnr, cea de-a treia generatie a familiei Monument Tools, a proiectat doua taieturi de teava de cupru de tip reglabil la inceputul si la mijlocul anilor 1950 pentru a concura ca The Shetack Tool Works pe care Monument Tools Ltd a fost cunoscuta pana in 1976. Ambele modele au tendinta sa se fractureze in utilizare, astfel incat cele doua noi design-uri care au devenit 363 Dimensiunea 1 si 363 marimea 2A acum numite 265B MON265 si 266E MON266 au fost lansate. 

 Un tub de taiat teava este un tip de instrument folosit de instalatori pentru taierea conductelor. Pe langa producerea unei taieturi curate, unealta este adesea o modalitate mai rapida, mai curata si mai convenabila de taiere a tevii decat folosirea unui ferastrau, desi acest lucru depinde de metalul tevii. Exista doua tipuri de freze de teava. 

 Frezatoarele de teava sunt utilizate pentru a taia conductele metalice la lungime la instalare sau pentru lucrarile de reparatie si sunt ideale pentru taierea sectiunilor deteriorate ale conductei inainte de a fi inlocuite. Un ferastrau poate fi folosit pentru a taia teava, cu toate acestea, utilizarea unui taietor de teava poate fi mult mai eficient. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera o taietura mai curata, cu o nevoie relativ mica de a se indeparta ulterior (indepartarea marginilor ascutite). De asemenea, o taietura de teava lasa putin sau nicio roita (rumegus) pentru a va contamina conductele. Deoarece instrumentul este proiectat sa se potriveasca in jurul conductelor, este mai putin probabil sa alunece, ceea ce o face si optiunea mai sigura.

 

Taietor Teava Cupru

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!