Pistol de Suflat Pneumatic

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Pistol Pneumatic de Suflat & Aspirat

 

Atunci cand selectati un pistol de suflat pneumatic care sa nu va puna in pericol siguranta, este important sa fiti constienti de riscurile de suflare manuala cu aer comprimat. Pistolele de suflat pneumatice combina siguranta, nivelurile sonore reduse si suflarea eficienta. 

Suflarea cu aer comprimat poate fi periculoasa si daunatoare daca nu se lucreaza profesional. In unele tari s-au stabilit reglementari care reglementeaza utilizarea pistoalelor de suflare cu aer. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea pistoalelor de suflat pneumatice de pe piata sunt periculoase, din cauza presiunii statice ridicate atunci cand sunt blocate. In cazul in care un operator blocheaza accidental orificiul pistolului de suflat pneumatic, este important ca presiunea sa nu depaseasca 2 bari.

Daca presiunea statica depaseste cei 2 bari, pistolul de suflat pneumatic nu respecta standardele de siguranta. Daca operatorul blocheaza accidental orificiul cu orice parte a corpului si presiunea statica depaseste acei 2 bari, exista riscul ca aerul comprimat sa patrunda in piele sau sa intre in fluxul sanguin. Aerul din fluxul sanguin, de exemplu, poate provoca rani grave si exista, de asemenea, cazuri destul de urate, care au avut ca urmare victime. 

Achizitionarea unui pistol de suflat pneumatic care respecta standardele de securitate va ofera o siguranta imbunatatita si un mediu de lucru mai bun pentru operatori. 

Suflarea cu aer comprimat cauzeaza adesea niveluri de sunet ridicate, iar acestea sunt daunatoare pentru persoanele care lucreaza aproape de sursa de sunet. Deteriorarea auzului si pierderea auzului apar adesea treptat, ceea ce ingreuneaza constientizarea pericolului. In Elvetia exista o lege care reglementeaza ce arme de suflare pot fi utilizate in industrie. Fondul elvetian de asigurari pentru accidente se afla in spatele legii. Pentru a fi aprobat de acesta, nivelul sonor trebuie sa fie sub 85 de decibeli (dB). Testele sunt efectuate de fondul elvetian de asigurari pentru accidente si fiecare produs care respecta standardele sale este certificat. Exista, de asemenea, legi in majoritatea celorlalte tari privind expunerea la niveluri sonore maxime. 

Pentru a permite suflarea eficienta cu aerul comprimat, este important sa folositi corect aerul comprimat si sa minimalizati turbulentele. Pentru a face acest lucru, pistolul de suflat pneumatic sau conducta de aer trebuie sa fie echipat cu o duza de aer. 

Duzele de aer sunt proiectate pentru a oferi jeturi de aer uniforme, netede si drepte, care reduc la minimum turbulentele si maximizeaza forta de suflare prin utilizarea a ceea ce este adesea denumit jet laminar de aer. Jetul de aer laminar foloseste aerul din jur si reduce pierderile de energie din cauza turbulentei. Acest lucru permite utilizarea optima a aerului comprimat. 

Exista multe tipuri diferite de pistoale de suflat pneumatice care sa nu va puna siguranta in pericol, dezvoltate pentru a facilita munca pentru operatorii din industrie.

 

Pulverizatoare Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!