Dalti & Spituri

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Guede 40073, 180xØ24 mm
-39%
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Guede 40076, 300xØ20 mm
-39%
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Guede 40077, 227x33 mm
-39%

Dalti & Spituri

 

Daltele din lemn sunt create in diverse forme si dimensiuni si pentru multe utilizari. Utilizati dalta corecta pentru lucrare. Cand o folositi, asigurati-va ca marginea taiata este ascutita. Daltele moi pot fi dificil de controlat si necesita mai mult efort pentru a face treaba. Verificati bine stocul (lemnul) pentru a gasi noduri, capse, cuie, suruburi sau alte obiecte straine inainte de decupare. Stocati clema, astfel incat sa nu se poata misca. Reglati-va pozitia astfel incat sa nu va pierdeti echilibrul daca scula scade. Taiati  cu lama acesteia indreptata departe de voi insiva. 

 Pentru fiecare tip de constructor, exista foarte putine instrumente indispensabile. Pentru lucratorii din lemn, dalta este instrumentul simplu, cu mai multe fete.

 Iata cateva tehnici de baza pentru a profita la maxim de dalta, un instrument care poate prelucra totul, de la curatarea bucatilor mari de lemn reziduu atunci cand construiti un planor de pridvor, pana la despartirea cu atentie a barbieritului subtire pentru o potrivire stransa acel moment cand  construiti un gard sau altceva.  

 Spiturile sunt utilizate in principal pe beton. Avand un varf ascutit si o margine ascutita inseamna ca acest spit este mai potrivit pentru taierea betonului. Uneori, un spit plat poate fi folosit pentru a contura in prealabil orice canal. Spiturile pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta la etansarea fisurilor in beton. Cand descoperiti o fisura pe o suprafata de beton, va fi necesar sa o completati cu un material de etansare cu o anumita descriere, cum ar fi cimentul sau mortarul. 

Ca atare, se recomanda sa taiati in beton pentru a crea ceea ce este, in esenta, o forma „V” inversata (asa cum se arata in diagrama), inainte de a completa fisura. Acest procedeu este cunoscut sub numele de ,,keying’’,  iar forma ajuta la prevenirea expansiunii etansarii si la fortarea acestuia. Desigur, modul in care mergeti la repararea betonului depinde foarte mult de cat de mare este fisura.

 

Dalti Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!