Dalti & Spituri

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Gude 40073, 180xØ24 mm
-39%
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Gude 40076, 300xØ20 mm
-39% Lichidare de stoc
Dalti & Spituri - Dalta plata SB Gude 40077, 227x33 mm
-39%

    Daltile si spiturile sunt unelte de mana folosite in principal pentru a taia, a ciopli si a modela diferite materiale precum piatra, lemnul sau metalul. Acestea sunt folosite in principal in constructii, sculptura si alte activitati de prelucrare a materialelor.
 

    Exista mai multe tipuri de dalti si spituri, fiecare cu o forma si o functie specifica. Daltile cu varf plat sunt folosite pentru a taia si a ciopli, in timp ce cele cu varf rotunjit sunt folosite pentru a modela si a finisa suprafetele. Daltile cu varf ascutit sunt folosite pentru a taia si a ciopli materiale mai dure, cum ar fi piatra sau metalul. Spiturile sunt unelte cu varf ascutit, folosite pentru a gauri si a ciopli materiale mai moi, cum ar fi lemnul sau plasticul.
 

    Istoria daltilor si spiturilor dateaza din epoca de piatra, cand oamenii foloseau unelte de piatra pentru a taia si a ciopli diferite materiale. In timp, daltile si spiturile au evoluat si s-au imbunatatit, devenind unelte mai precise si mai eficiente. Astazi, daltile si spiturile sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv otel, carbura de tungsten si ceramica.
 

    Modul de utilizare al daltilor si spiturilor depinde de tipul de unelte si de materialul pe care il prelucrati. In general, daltile si spiturile trebuie sa fie bine ascutite si sa fie tinute intr-un unghi de aproximativ 45 de grade fata de suprafata pe care o prelucrati. Este important sa purtati ochelari de protectie si manusi de protectie atunci cand lucrati cu dalti si spituri pentru a va proteja impotriva accidentelor.
 

    Pentru a alege cele mai bune dalti si spituri, este important sa luati in considerare materialul pe care il prelucrati si tipul de proiect la care lucrati. De asemenea, trebuie sa luati in considerare dimensiunea si greutatea uneltelor, precum si forma si marimea varfului. Pentru a ajunge de la incepator la utilizator experimentat, este important sa exersati si sa va familiarizati cu diferite tipuri de dalti si spituri si cu modul de utilizare a acestora. De asemenea, puteti lua in considerare participarea la cursuri sau workshop-uri pentru a invata mai multe despre prelucrarea materialelor si utilizarea daltelor si spiturilor.

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!