Capre & Suporti Auto

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Suporti Auto (Capre)

 

Suportii rabatabili (capre) au forma de turn sau trepied si sunt concepute pentru a suporta greutatea unui vehicul ridicat. Acestea trebuie amplasate sub osia sau cadrul vehiculului pentru a oferi suport suplimentar pentru o masina ridicata.

Daca utilizati un cric de podea pentru a ridica o portiune a masinii pentru service-ul rotilor sau doriti doar sa va tarati sub masina pentru a verifica existenta unei scurgeri de ulei, trebuie sa utilizati un suport rabatabil pentru a va sprijini masina in timp ce este ridicat. Cricul hidraulic de podea care v-a ridicat masina nu este proiectat sa tina masina in aer o perioada lunga de timp. 

Niciodata nu ar trebui sa aveti incredere in sistemul hidraulic, de aceea aveti nevoie de un suport rabatabil de podea pentru a mentine o masina in aer in timp ce va aflati pe dedesubt. Standurile cu osie ofera un suport mecanic solid care nu se bazeaza pe presiunea hidraulica pentru a mentine masina in sus. Satisolurile axelor sunt de obicei reglabile in inaltime.

Standurile rabatabile ar trebui sa fie utilizate, de asemenea, atunci cand lucrati la o masina, camion sau remorca, in timp ce este ridicat complet pe un ascensor cu 2 posturi. Daca scoateti un motor sau o transmisie in timp ce vehiculul este in aer, veti muta in mod central centrul gravitatiei vehiculului. 

Asezarea unuia sau a doua suporturi in ax in pozitiile corespunzatoare sub cadru permite vehiculului sa mentina stabilitatea, indiferent daca centrul de greutate a fost schimbat. Daca aveti o masina pe ascensor si sunteti intr-adevar „insurubat” pe un capat, ar fi o idee excelenta sa aveti un suport rabatabil inalt sau doua sub vehiculul ridicat pentru a adauga un sprijin suplimentar.

Exista trei modele de baza disponibile. Un termen mai bun pentru standurile de priza ar putea fi referirea la ele ca suporturi de sustinere, deoarece pentru asta sunt concepute. Acestea sunt concepute pentru a sprijini o portiune a vehiculului sau a intregului vehicul.

Suporturile pentru cabluri cu profil scazut sunt utilizate cel mai frecvent atunci cand o masina este ridicata la o inaltime minima de pe sol. Standurile pentru cric inalt sunt folosite pentru a sprijini o parte a masinii atunci cand o componenta grea a unei masini este fie indepartata, fie instalata, astfel incat centrul de greutate se schimba.

Exista, de asemenea, o alta categorie numita stand-uri de mare tonaj si sunt concepute pentru a sprijini un vehicul intreg. Aceste standuri de asistenta sunt utilizate in mod obisnuit impreuna cu elevatoarele pentru coloanele mobile. Atunci cand vehiculul este ridicat in aer cu furculitele coloanei mobile sub pneuri, este imposibil sa efectuati service-ul rotilor. 

Dupa ce masina sau camionul este ridicat la inaltimea dorita de coloanele mobile, suporturile de sustinere sunt pozitionate sub punctele de ridicare sau cadru ale vehiculului, iar coloanele mobile sunt rulate. Vehiculul este acum sustinut pe deplin de (in mod normal, patru) suporturi pentru inaltime si service-ul cu roti poate fi facut cu usurinta.

 

Suport Auto 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!