Poansoane Cifre & Litere

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

Poansoane Cifre & Litere

 

Stampilele din otel sunt un instrument inedit utilizat pentru marcarea materialelor. Stampilele de mana standard sunt construite din otel cu scule de mare impact, tratate termic cu precizie si temperat, astfel incat acestea vor dura o viata intreaga. Rezista la ciocnire din loviturile repetate ale ciocanului, iar caracterele sunt proiectate cu tevi grele de sustinere. Toate stampilele de mana sunt marcate pe partea degetului mare in scopul identificarii si localizarii pozitive.

De ce sa alegeti poansoane cu cifre si litere?
Sunt economice. Poansoanele cu cifre si litere din otel sunt una dintre solutiile noastre de marcare cele mai rentabile. Sunt accesibile si de lunga durata, asa ca vi se ofera o oferta de achizitie eficienta.

Ele creeaza marci clare. Deoarece poansoanele pentru cifre si litere de mana din otel sunt controlate de dvs. si forta loviturilor dvs. de ciocan, va puteti asigura ca o marca clara este creata de fiecare data.

Sunt durabile. Exista stampile de mana pentru cifre si litere din otel inca din anii 1930, care sunt folosite chiar si astazi. Poansoanele de calitate sunt garantate sa dureze si sa fie rezistente.

Puteti alege din o multime de seturi de poansoane pentru cifre si litere. Dimensiuni de caractere de la 1 mm la 10 mm disponibile in pachete cu un singur caracter, seturi de litere AZ, cifre 0-9 , seturi de fonduri alfanumerice cu compozitie completa si 54 de kituri de marcare a numarului.
De asemenea, poansoanele prezinta si gripuri de siguranta care sunt proiectate pentru a permite lovirea cu mana si cu ciocanul in timp ce reduc riscul de ranire a operatorului. 

Pe piata se gasesc si poanasoane pentru cifere si letere care sunt intarite si temperate pana la limite precise, placate cu nichel pentru protectia impotriva ruginii, oferind astfel siguranta maxima in utilizare si durata lunga de viata a produsului.

Fabricate din otel special pentru performante deosebite la marcarea otelului dur si a pieselor metalice, ele pot fi utilizate singure sau intr-un suport de timbru reglabil  sau un suport multi-stampila pentru siguranta lucratorului. 

Poansoanele pentru litere si cifre de mana sunt vandute individual sau in set-uri de mai multe piese. Stilul de caractere standard este un font gotic cu fata ascutita. Stilurile de caractere de stres scazut si micro-stres sunt disponibile pentru aplicatii de marcare de specialitate, cum ar fi identificarea componentelor nucleare, unde stampila provoaca mai putin stres asupra metalului.


 

Set Poansoane

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!