Aspiratoare & Suflante Frunze

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Aspiratoare & Suflante Frunze

 

Suflantele electrice sunt instrumente esentiale care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din trusa de unelte a unui gradinar. Sunt instrumente usor de depozitat, usor de utilizat si cu ajutorul carora puteti face o munca excelenta. 

Suflantele de frunze electrice, sunt modele nou aparute pe piata din Romania, extrem de silentioase, usoare si a caror vibratie este semnificativ mai mica in comparatie cu tipurile de suflante de frunze clasice, care desi sunt eficiente la curtea omului, nu se dovedesc a fi la fel de performante ca si cele electrice. 

Utilizare
In ciuda denumirii pe care o are in cazul suflantei de frunze utilizarile sunt multiple, intrucat nu se utilizeaza doar vara ci si pe perioada iernii, fiind foarte pratica in indepartarea stratului gros de zapada care s-a depus de exemplu pe masina dumneavoastra. Indeparteaza stratul de zapada foarte repede si eficient, indiferent cat de gros este. Desi, intial este recomandat sa se indeparteze primul strat de zapada astfel incat motorasul sa nu se incalzeasca excesiv, intrucat poate deteriora buna functionare a suflantei.

Insa, trebuie sa fiti foarte atenti, in cazul suflantelor de frunze clasice, intrucat pot deteriora fie vopseaua, fie geamurile masinii, prin zgarierea acestora. Tocmai de aceea cele mai recomandate sunt suflantele de frunze electrice, intrucat sunt usor de folosit, practice si usor de depozitat chiar in masina dumneavoastra.

Suflanta de frunze, este ideala in cazul persoanelor care locuiesc la curte, in special toamna cand adesea se asterne frumos si placut un covor mirific de frunze, dar care deranjeaza in realizeaza treburilor casnice. Astfel, suflantele de frunze electrice sunt ideale, intrucat procedeul este rapid, sigur si eficient, iar dumneavoastra puteti uita de clasica metoda de a aduna funzele cu grebla, care de altfel va solicita excesiv. 

 

Aspiratoare, Suflante & Suflator Frunze

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!