Ciocan Pneumatic

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Ciocan Pneumatic

 

Ciocanele cu aer sunt instrumente pneumatice. Ce inseamna  ca folosesc presiunea aerului pentru a crea o lovitura puternica. La un anumit loc al ciocanului pneumatic, cel mai adesea in partea inferioara a manerului are o mica duza care se ataseaza la un furtun  prin care circula aerul  fiind conectat compresor de aer.

Cand aerul din compresor ajunge la ciocan, acesta misca un piston intern, cu o forta incredibila, care se traduce direct intr-un bit, de obicei o dalta sau un element similar. Pe plan intern, unitatile sunt destul de simple, ceea ce este minunat, deoarece de obicei asta implica durabilitate.

Acest ciocan pneumatic este schimbabil cu o multime de unelte, de la capete care va permit sa folositi mai mult ciocanul de aer ca un ciocan simplu, pana la daltile mentionate mai sus si multe altele.

Unul dintre cele mai obisnuite ciocane pneumatice pe care le-ati vazut probabil in uz este un fel de versiune extra mare pe care o numim, de obicei, un picamer. Cand este alimentat cu aer (exista modele electrice), ciocanul functioneaza prin acelasi mecanism ca si ciocanul de aer, la o scara diferita.

Un ciocan pneumatic, cunoscut si sub denumirea de ciocan de aer sau ciocan de putere, foloseste aer comprimat pentru a sculpta sau a taia in piatra, metal si alte materiale. Este un instrument utilizat in general pentru a modela sau netezi o suprafata, pentru a sapa gauri sau a taia printr-o suprafata.

Un ciocan de aer, care inlocuieste ciocanul si dalta traditionala, este o unealta la indemana foarte valoroasa pentru viteza sa si rezistenta de care da dovada. Ciocanele pneumatice sunt, in general, atasate de un tub sau furtun la un rezervor mare care pompeaza aerul si astfel face ca pistoanele sa se miste.

Ideal pentru utilizarea in industria metalurgica / fabrica de otel pentru finisarea si curatarea gurilor convertoarelor, jantei si cuptoarelor cu arc electric, indiferent de temperaturi ridicate.

Foarfecele pneumatice, ca un nou tip de instrument, sunt niste foarfece avansate inventate de tehnologia moderna si au un rol important in foarte multe domenii. Se manifesta mai ales in urmatoarele aspecte: poate taia automat sarma, duza de plastic, tabla si alte materiale, care intr-o oarecare masura imbunatatesc eficienta productiei industriale.

Avantajele foarfecelor pneumatice pot fi rezumate dupa cum urmeaza: 
· Comutatoarele de siguranta si proiectarea zavorului de siguranta, pot reduce riscul atingerii accidentale. 
· Lama usor de inlocuit poate fi actionata pentru a reduce timpul de asteptare pentru intretinere, sporind astfel eficienta muncii.
· Timpul pe care il castigati utilizand aceste foarfece pneumatice in loc sa utilizati foarfecele traditionale care nu taie la fel de rapid si precis.

 

Ciocan & Foarfeca Pneumatica cu Dalti

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!