Masini de Debitat Metale

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Masini & Fierastraie de Debitat Metale

 

O masina de taiat metale este o masina de taiat simpla, dar puternica, utilizata pe scara larga la taierea metalelor. Daca sunteti in cautarea unei lame, care are o extraordinara putere bruta, atunci este dificil sa bateti o masina de taiat metale.

O masina de taiat metale este o masinarie cu roata abraziva rotativa fixata pe un brat cu balamale, care este adusa pe o piesa de lucru fixa pentru a realiza taierea. Aceasta lama electrica se foloseste in principal pentru taierea pieselor in dimensiune.

Principiul de lucru al masinii de taiat metale este ca un disc abraziv care se roteste la turatii foarte mari se alimenteaza impotriva piesei de stationare. 
Probabil ca va intrebati oare cum se utilizeaza corespunzator o masina de taiat metale? Instrumentul de taiere utilizat pe o masina de taiat metale este un disc abraziv care este fixat pe un brat oscilant. Veti fixa sau tine piesa de prelucrat pe masa de taiat. Porniti lama de taiere, si anume, discul abraziv, folosind declansatorul de pe maner si trageti capul in jos. 

Aduceti discul abraziv pe piesa de prelucrat si treceti-l prin aceasta. Tineti apasat butonul de pornire / oprire pana cand taierea este finalizata si scoasa din piesa de prelucrat. 

Deci, care sunt exact utilizarile principale ale unei masini de taiat metale? Pentru inceput, una dintre principalele utilizari ale masinii de taiat metale, asa cum, de altfel, inteleg si din denumirea acesteia, este, bineinteles, taierea metalului. Masina de taiat metale are puterea necesara pentru a taia prin diferite tipuri de metal, si nu doar foi de metal, ci si piese de metal mai groase. Puteti s-o utilizati pentru a taia metale feroase si neferoase, cum ar fi aluminiu, alama si multe altele.  

Cu toate acestea, ceea ce diferentiaza masina de taiat metale de aceste alte tipuri de masinarii sau unelte de taiat, de asemenea, metale, este capacitatea sa de a taia metalele dure si cantitatea pura de metal pe care o poate taia. Acest lucru se realizeaza folosind un disc abraziv care se roteste la turatii foarte mari. Datorita puterii sale, o masina de taiat metale poate taia rapid metalul, permitandu-va sa taiati volumele imense de metal intr-o singura sesiune. 

Masina de taiat metale se utilizeaza pentru a taia bare, tevi si canale de otel la dimensiunea dorita. De asemenea, aceasta se foloseste, la scara larga, in lucrarile de constructie. Puteti utiliza o masina de taiat metale si pentru lucrari care necesita taierea unui numar mare de bucati la aceeasi lungime, de exemplu, garduri. Masina de taiat metale poate taia bare dure de metal solid pe care nu le puteti taia cu un fierastrau cu banda sau cu alte unelete care se folosesc pentru taierea metalului.

 

Aparate & Scule Pentru Debitat / Taiat Metale si Fier

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!