Accesorii Rigips

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Accesorii Rigips

 

Exista diferite accesorii pentru folosirea mai usoara a gipsului-carton. In cateva randuri o sa va arat cateva dintre acestea. Ele pot sa aiba avantaje dar si dezavantaje in acelasi timp. Accesoriile sunt niste aspecte importante cand montati placile de gips-carton. Placa decorativa de ghips are multe proprietati, cum ar fi greutatea usoara, rezistenta ridicata, rezistenta la foc, izolarea fonica si ductilitate ridicata etc. Este convenabil in aplicare si instalare. Proprietatile fizice mecanice ale placii de gips decorativ trebuie sa indeplineasca cerintele din „Tabloul decorativ de gips” (JC / T 799–96).

Partea dreapta a placii decorative de ghips nu trebuie sa aiba astfel de defecte care sa-si slabeasca efectele decorative precum porii, petele, crapaturile, colturile neimplinite, disproportia culorii si modelele incomplete etc. in tabelul 4.3. 

 Placuta de gips este cel mai obisnuit material de constructie interior din Statele Unite. In Statele Unite si Canada, placa de gips este fabricata pentru a respecta specificatia ASTM C 1396, care a fost conceputa pentru a inlocui mai multe specificatii ASTM existente, lasand un standard de referinta pentru toate produsele de gips-carton. Acest standard trebuie aplicat daca miezul este format din minereu natural sau ghips sintetic.  

 Placa de perete de ipsos, cunoscuta si sub denumirea de gips-carton, sau placi de gips-carton este o finisare de perete pe baza de ipsos care este disponibila intr-o varietate de dimensiuni standard; Cea mai obisnuita este de 4 ft latime cu 8 ft inaltime. Grosimile variaza in pasi de 1/8 inci de la 1/4 la 3/4 inch. Tabla de perete de gips, care este cunoscuta si prin denumirile sale de proprietate Drywall si Sheetrock, este omniprezenta in constructii.
 
 Placa de perete de ipsos este o substanta benigna (in principal sulfat de calciu acoperit cu hartie), dar are impacturi semnificative asupra mediului, deoarece este utilizata la scara larga; constructia interna foloseste aproximativ 30 de miliarde de metri patrati pe an. Avantajele placii de ghips includ costul sau redus, usurinta de instalare si finisare, rezistenta la foc, nontoxicitatea, atenuarea sunetului si disponibilitatea.  
 
 In timpul instalarii, suprafetele placii de ipsos dezvolta frecvent fisuri, gropi etc. Cand placa de gips este montata, in mod inevitabil, exista loc in care locurile individuale sunt batute in cuie sau insurubate pe stifturi sau grinzi de tavan. O banda perforata este aplicata in mod obisnuit pe marginile adiacente indentate ale unui spatiu intre panourile alaturate din gips-carton, compusul de umplere a articulatiilor distribuitor fiind aplicat atat sub cat si peste banda si lasat sa se usuce sau sa se vindece. 

 Asemanator compusilor spackling, compusii imbinarii cu banda includ liantul polimeric, materialul de umplere si apa, dar, de asemenea, includ in mod obisnuit conservanti, agenti de retentie a apei, agenti de umectare, spumati, plastifianti, agenti fara niveluri etc.

 

Accesorii Gips Carton

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!