Masina de Maturat

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Masini de Maturat


Pentru a veni in intampinarea clientilor care detin suprafete dure plane de maturat acoperite cu pavele, gresie, marmura, mozaic, pvc, linoleum sau beton sclivisit acoperit cu rasina ori vopsea speciala, asfalt, etc au fost construite mai multe modele de masini profesionale care matura si aspira (in functie de model) la o singura trecere.

Aceste masini efectueaza maturarea pavimentelor cu ajutorul unor perii conice pentru curatarea la bordura si cilindrice pentru maturarea principala confectionate din PPL sau din mixt PPL+otel, ori din fibra naturala (in functie de tipul de paviment pe care le intretin), insotite de un sistem propriu de aspirare (in functie de model) astfel incat sa asigure o suprafata perfect curata in urma utilajului.

Masinile pot fi cu actiune pedestra (cu omul in spatele echipamentului) ori cu volan (cu om la bord), pot fi cu acumulatori la 12v / 24v / 36v (functie de model) sau cu motor pe benzina, respectiv motorina. Gama de masini pentru maturat este diferentiata de capacitatea fiecarui model de stocare a rezidurilor, de tipul de propulsie si frontul de lucru.

Toate aceste echipamente au fost construite pentru satisfacerea fiecarui client in functie de preferintele acestuia si de suprafata pe care o are de intretinut intr-o anumita perioada de timp.


 

Masini de Maturat Gradina

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!