Masini de Slefuit Alternative si Orbitale

Afiseaza: 1-24 din 150 produse

 Filtre

Masini de Slefuit Alternative si Orbitale


Un slefuitor orbital este o unealta electrica de mana folosita pentru macinarea cu foi si discuri abrazive. Slefuirea este, de asemenea, cunoscuta si sub denumirea de dezbracare, montare, slefuire, si tamponare. 

Un slefuitor orbital de finisare este usor de controlat cu o mana si relativ comod. De asemenea, este practic imposibil sa deteriorati piesa cu acest tip de slefuitor. Pe de alta parte, deoarece este relativ docil, o slefuitoare orbitala nu este deosebit de utila pentru eliminarea stocurilor grele. 

Este destinat pentru slefuirea lemnului ultra neted, rotunjirea pe marginile ascutite, slefuirea chitului din lemn intarit si doborarea straturilor uscate de vopsea sau lac.Masinile de slefuit orbitale sunt adesea numite slefuitori de sfert, deoarece accepta un sfert din foaia de slefuit standard de 9x11 inci. 
Atunci cand neteziti suprafete mari, plane, in special cele foarte accidentate, nimic nu bate viteza mare si rezistenta bruta a unei masini de slefuit cu banda. Aceasta unealta grea accepta curele de slefuire, care sunt bucle continue de stofa abraziva consolidata care se potriveste peste doua tambururi cilindrice. 

Motorul sculei conduce tamburul posterior in timp ce tamburul frontal se roteste liber. O maneta de eliberare a tensiunii va permite sa alunecati usor cureaua pe zona de actiune. Pentru a mentine adevarata rulare a centurii, majoritatea slefuitorilor au un buton de reglare a urmaririi pe care il puteti utiliza pentru a centra centura.

O masina de slefuit cu banda este, de asemenea, excelenta pentru a indeparta un finisaj vechi, cum ar fi vopsea, lac sau o pata. Incepeti intotdeauna cu o centura grosiera de 60 de grame si lucrati progresiv de la granule mai fine la granule si mai fine, pana cand atingeti nivelul dorit de netezime. (Cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai fina gresia. Asa ca folositi numere progresiv mai mari.)

Un polizor unghiular este un instrument care este utilizat pentru slefuirea, lustruirea, taierea si ascutirea suprafetelor. Dupa ce ai o masina de slefuit electrica, poti achizitiona diferite discuri pe care le poti schimba in functie de ceea ce intentionezi sa faci. In acest caz, vom vorbi despre un polizor unghiular cu referire la un slefuitor rotativ, deoarece acestea functioneaza la fel.

O masina electrica pentru slefuit este, probabil, cea mai versatila si portabila metoda pe care o puteti lua in considerare cand vine vorba de netezirea unei suprafete. 

 

Masina de Slefuit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!