Adaptor Unghiular Bormasina

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Adaptor Unghiular Bormasina

 

Arborele vertical rotativ al masinii de gaurit tine si conduce instrumentul de taiere. Pentru a utiliza diferite dimensiuni si forme de burghie la diverse masini, se folosesc trei tipuri de dispozitive de sustinere a burghiului, care se potrivesc cu axul masinilor de gaurit: mandrina de gaurit angrenata, mansonul de gaurit si priza de foraj. Masinile de gaurit mai mari au un ax care are un conic morse standard la capatul de jos. 

Perforatoarele cu tije drepte sunt tinute in butoane de foraj angrenate, care au trei falci reglabile pentru a se prinde pe burghiu. Perforatoarele de dimensiuni mai mici sunt realizate cu tije drepte datorita costului suplimentar de furnizare a acestor dimensiuni daca sunt conice. Butoanele de gaurit angrenate au dimensiuni diferite. Catarama mandrinei este introdusa in axul mașinii de gaurit prin introducerea tijei mandrinei in conica interna a axului si asezarea gambei in conic cu o lovitura usoara cu un ciocan moale. Atat suprafetle conice interne cat si cele exterioare trebuie sa fie curate si sa nu aiba cipuri pentru ca santul sa se aseze si sa se blocheze corect. Forajul este blocat in mandrina folosind cheia mandrinei pentru a strange simultan cele trei falci ale mandrinei. Butoanele de foraj angrenate pot, de asemenea, sa vină cu o gamba conica cu un morse si pot avea o metoda diferita de atasare.

Perforatoarele cu conector Morse sunt de mai multe dimensiuni, astfel incat adaptorii trebuie sa fie folositi pentru montarea lor in diverse fusuri ale masinii de gaurit. Manecile de gaurit si prizele de gaurit sunt concepute pentru a adauga sau a scadea din conicula Morse pentru montarea unui burghiu in axul mandrinei. De exemplu, este obisnuit ca o burghie de rasucire de 3/4 inci sa aiba un conic Morse de marimea # 2, # 3 sau # 4. De asemenea, este obisnuit ca fusul masinii de gaurit sa aiba o conica Morse de marimea # 3 sau # 4 si poate fi adaptat pentru multe alte dimensiuni de conica Morse, in functie de dimensiunea burghiului.

Un burghiu prea mic pentru fusul masinii poate fi montat intr-o priza sau un manson care are o gaura conica de dimensiunea corespunzatoare pentru a tine burghiul si o gama conica de dimensiunea corespunzatoare pentru a se potrivi cu axul de foraj. Uneori, este nevoie de mai mult de o priza sau un manson pentru a construi gamba pentru a se potrivi in axul masinii de gaurit. Prizele si manecile pot fi obtinute intr-o serie de dimensiuni diferite si combinatii de conicitate pentru tija.


 

Adaptor Unghiular Pentru Insurubare

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!