Pistol Spuma Poliuretanica

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Pistol Spuma Poliuretanica - Pistol pentru spuma Wert 1800
-48% Lichidare de stoc
21,51 Lei 11,19 Lei
TVA inclus
6
Pistol Spuma Poliuretanica - Pistol pentru spuma Troy 18000
-52% Lichidare de stoc
64,23 Lei 30,83 Lei
TVA inclus
12

Pistol Pentru Spuma Poliuretanica

 

Investitia intr-un pistol de spuma poliuretanica, cunoscuta si sub denumirea de pistol cu spuma pulverizatoare, poate oferi intreprinderilor o metoda eficienta si usor de utilizat pentru pulverizarea spumei pentru aplicatii de acoperis, izolare si alte sarcini. 

Izolatia din spuma poliuretanica ofera avantaje izolatoare pentru proprietati prin crearea unei bariere de aer superioare. Cu toate acestea, aplicarea acestui material necesita echipamentul potrivit.

Investitia in pistoale de spuma poliuretanica este eficienta in diverse situatii. Pistoalele pentru spuma poliuretanica sunt usor de controlat. Sunt foarte usor de utilizat fapt ce ajuta muncitorii sa lucreze mai eficient. Si, pot fi usor de intretinut, in functie de modelul selectat.

Aceste pistoale sunt utilizate in foarte multe domenii. Cu toate acestea, misiunea pistolului cu spuma este sa distribuie izolatia cu spuma pulverizata usor pe toata suprafata de lucru. Materialele se amesteca in pistolul cu spuma de pulverizare chiar inainte de procesul de aplicare. Prin tragerea unui declansator, utilizatorul pistolului aplica cu usurinta materialul intr-o miscare de maturare la suprafata.

Izolatia cu spuma pulverizata este un produs extrem de dorit. Disponibile cu celule deschise si cu celule inchise, aceste produse aplica o izolatie de pulverizare de inalta densitate, fara complicatiile materialelor traditionale.

Proiectata pentru aplicarea in zone precum mansardele si peretii subsolului, izolarea cu spuma cu celule deschise este un produs obisnuit pentru uz interior. 

Izolatia din spuma pulverizatoare se gaseste in tuburi mari. Include o rasina si un Iso. Cele doua materiale pe baza de lichid raman izolate pana la tragerea pistolului de pulverizare. Acest lucru este necesar.

Cand tragatorul pistolului de spuma poliuretanica este apasat, cele doua materiale lichide circula prin furtunul incalzit spre duza. Acestea se combina in interiorul pistolului si, cu declansatorul plasat, spuma se trage din pistolul cu spuma pulverizata pe suprafata de lucru. Materialul umple rapid cavitatea prezenta si in cateva minute umple spatiul unde este necesara aplicarea spumei.

Pistolul pentru spuma poliuretanica: Aceasta este poate cea mai simpla dintre optiuni, dar una comuna. In acest proiect, o tija de supapa se afla in camera de amestecare. Cand utilizatorul trage sau impinge declansatorul, tija se misca, permitand amestecarea substantelor chimice si apoi sa fie extrasa. Tija se deplaseaza din nou in loc cand declansatorul este eliberat.

Pistolul de spuma poliuretanica ofera utilizatorilor calitatea foarte necesara a finisajului. Produce un strat clar care nu trebuie sa fie tamponat. Deoarece este o masina perfecta care are ca rezultat un strat final clar, va ajuta sa reduceti cheltuielile legate de forta de munca in timp ce grabiti intregul proces.

 

Pistol Manual Spuma Poliuretanica

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!