Rigla de Masurat Pentru Constructii

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Rigla de Masurat Pentru Constructii - Rigla telescopica BMI 7105035, 500 cm
-47%
2.247,44 Lei 1.191,14 Lei
TVA inclus
Rigla de Masurat Pentru Constructii - Rigla telescopica BMI 7105054, 400 cm
-47%
1.777,58 Lei 942,12 Lei
TVA inclus

Rigla de Masurat Pentru Constructii

 

Aceasta rigla telescopica este un ajutor indispensabil pentru masurarea spatiului liber in timpul lucrarilor de perfectionare interioara sau zidarie. Un numar mare permite citirea riglei chiar si in conditii slabe de iluminare. 

Rigla telescopica este echipata cu doua profile de sina extensibile. Daca sina cu surubul de blocare rosu este complet extinsa, puteti continua imediat masurarea folosind a doua sina (surub de blocare galben). Acest sistem inteligent de masurare nu necesita nicio adaugare. Un centru fix asigura o utilizare practica, cu o singura mana. Capetele de plastic previn zgarieturile de suprafata.

O rigla telescopica este o ustensila foarte utila care este conceputa pentru masurarea latimilor si inaltimilor deschiderilor de diferite marimi.
Pur si simplu asezati rigla telescopica in pozitie, scoateti sectiunile care se extind si cititi masurarea de pe rigla telescopica. O rigla telescopica cu doua sensuri atasat la tubul exterior faciliteaza luarea masuratorilor verticale si orizontale.

O rigla telescopica este o ustensila confectionata din materiale dure, de cele mai multe ori din metal dar exista si modele din plastic dur. Acestea sunt foarte rezistente la socuri si la conditii grele de munca.
Datorita usurintei de utilizare, fiabilitatii si rezistentei sale, rigla telescopica a devenit indispensabila in cele mai calificate meserii, cum ar fi realizarea cadrelor ferestrei si amenajarea interioara.

Rigla de masurare telescopica  este un instrument de masurare conceput pentru a efectua cu usurinta si rapiditate masuratori fara a necesita effort fizic ridicat din partea persoanei care o utilizeaza. Aceasta rigla de masurare este conceputa pentru a masura latimea deschiderilor, cum ar fi ferestrele si usile. 

Are un corp telescopic care atunci cand este scos arata ca sectiunile extinse si masuratorile sunt apoi afisate si citite. Gradarile sunt in milimetri si inci si se adauga un nivel de spirit pentru alinierea orizontala si verticala. Aceasta rigla de masurare este fabricata, de cele mai multe ori din aluminiu robust, cu profil dreptunghiular, care poate suporta conditii accidentate pe santiere. 

Nu ar strica o geanta sau o trusa in care sa depozitati rigla telescopica pentru a o pastra in cea mai buna conditie pentru a fi gata de utilizare.
Exista o multime de beneficii pe care aceasta rigla telescopica le ofera celui ce o utilizeaza. Cateva dintre aceste beneficii sunt:

•    Masurarea rapida si simpla a sectiunilor succesive
•    Economiseste o cantitate enorma de timp
•    Sectiuni telescopice individuale din aluminiu rotund
•    Extrem de robust si fara torsiune, fara coroziune
•    Cu bule orizontale si verticale
•    Nu exista erori de masurare prin pozitionarea instrumentului de masurare
•    Masura de banda acoperita cu gradatie milimetrica
•    Citire foarte precisa si durata lunga de viata
•    Citirea foarte radipa chiar si pe lumina slaba
•    Numere marite pentru citirea rapida a rezultatelor masurarii

 

Rigla Reglabila

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!