Set Pentru Demontat Piulite & Suruburi

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Trusa Suruburi & Piulite

 

Exista o multime de moduri prin care sa eliminati o piulita sau un surub ruginit, blocat dintr-o piesa de mobilier sau un alt obiect. Totusi, favoritul nostru este despicatorul de piuliute, un instrument accesibil.

Daca nu va deranjeaza sa sacrificati piulita care a ramas blocata, atunci se pote folosi un set pentru demontat piulite si acestea functioneaza prin punerea instrumentului peste piulita si apoi o lama ascutita este infasurata pe piulita. Aceasta taie piulita si in cele din urma va imparti piulita in doua bucati pentru a o indeparta usor. Daca aveti grija atunci cand realizati acest lucru, nu va provoca deteriorarea firelor de surub.

Un set pentru demontat piulite este un set de scule ieftin si de specialitate. Are un guler care trece peste piulita inghetata si apoi exista un cap strapunzator pe care il insurubati in piulita pentru a-l apuca. Cu piulita cuplata cu ajutorul acestui set, intoarceti pur si simplu scula pentru a elibera piulita. Aceste seturi pentru demontat piulite sunt foarte accesibile.
 
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa selectati un despicator de piulita corespunzator pentru piulita pe care doriti sa o eliminati. Acest lucru inseamna ca va trebui sa selectati un despicator de piulita de dimensiuni adecvate pentru piulita, precum si un design capabil sa va ofere acces la acea piulita.

Intoarceti surubul despicatorului de piulite in sensul acelor de ceasornic si impingeti dalta inapoi in manerul despicatorului de piulita, pana puteti fixa piulita dintre dalta si nicovala. Daca surubul este rigid pentru a se roti, va trebui sa folositi o cheie sau o priza de dimensiuni corespunzatoare.
Puneti cadrul despartitorului de piulita peste piulita si aliniati nicovala si taiati-le cu platourile piulitei. Asigurati-va ca dalta este pozitionata in centrul piulitelor plate si este patrata cu ea.

Rotiti capul surubului in sensul acelor de ceasornic pentru a strange dalta si prindeti piulita intre dalta si nicovala despicatorului de piulita. Continuati sa intoarceti surubul astfel incat dalta sa inceapa sa taie in piulita, dar opriti-va odata ce auziti o fisura in timp ce piulita se imparte.

Va trebui sa folositi o priza buna sau o cheie pe capul surubului pentru a obtine cuplul (forta de rotatie) necesara pentru a-l roti.
De asemenea, poate fi necesar sa tineti despicatorul de piulite in loc in timp ce strangeti surubul. Uneori poate fi mai usor sa faceti acest lucru folosind o cheie reglabila pe manerul despartitorului de piulita.

Intoarceti surubul despicatorului piulitei invers acelor de ceasornic si impingeti dalta inapoi in manerul despicatorului de piulite, pana cand se elibereaza piulita.

Daca despicatorul de piulita are doar o dalta, poate fi necesara utilizarea repetata. 

 

Trusa Demontat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!