Slefuitor Pneumatic

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Slefuitor Pneumatic & Masina de Slefuit Pneumatica

 

Masina de slefuit pneumatica este o masina de slefuit metalica, care a fost conceputa pentru a taia sau slefui metalul, prin aplicarea presiunii pneumatice. Este utilizat pe scara larga in masina de daracit pentru a slefui sau taia sarma. 

Masina de slefuit pneumatica este destinata exclusiv productiei in masa si reprezinta modul cel mai rapid si mai eficient de a slefui un metal. Operatia de viteza lenta are loc intr-o operatie de slefuire. Aceasta masina este o masina polivalenta. 

Masinile de slefuit sunt folosite pentru taierea metalelor subtiri si moi sau pentru slefuirea altora. Arborele de slefuire este folosit pentru operatia de slefuire, prin inlocuirea cadrului pentru taiere.

Exista numeroase tipuri de masini de slefuit in domeniul ingineriei, care sunt utilizate pentru a indeplini cerintele. Principala functie a masinii de slefuit pneumatice este de a taia metalele subtiri si moi prin puterea sa pneumatica. 

Aerul comprimat de la compresor ajunge la electrovalva. Robinetul solenoidului schimba directia de curgere in functie de semnalele dispozitivului de sincronizare. 

Aerul comprimat trece prin electrovalva si este admis in capatul frontal al blocului cilindrului. Aerul impinge pistonul pentru cursa de slefuire. La sfarsitul cursei de slefuire, aerul de la electrovalva ajunge la capatul posterior al blocului cilindrului. Presiunea ramane aceeasi, dar zona este mai mica datorita prezentei tijei pistonului. Aceasta exercita o presiune mai mare asupra pistonului, impingandu-l intr-o viteza mai rapida, permitand astfel o cursa de retur mai rapida. 

Masinile de slefuit pneumatice sunt foarte utile si, de altfel, sunt si utilizate in urmatoarele domenii: agricultura ( formarea culturilor, cresterea stocurilor, industria alimentara a animalelor, industria padurilor ); utilitati ( centrala electrica, ingineria nucleara, rezerva de apa ); minerit; industria chimica; industriile plastice si ale cauciucului; industriile din piatra, ceramica si sticla; industriile metalice ( fier si otel, metale neferoase ); industria pielii; industria textila; industria hartiei si a tiparului; industria de slefuire. 

Unul dintre avantaje este acele ca nu este necesara administrarea de furaj in timpul slefuirii, din cauza prezentei greutatii. 

Un alt doilea avantaj ar putea fi reprezentat de viteza de slefuire,care poate fi modificata in functie de nevoile noastre, prin reglarea cronometrului. 

Un al treilea avantaj este acela ca masina de slefuit pneumatica este portabila.  

Un al patrulea avantaj este acela ca beneficiem de o cantitate uriasa de aer, motiv pentru care putem folosi aerul pentru a taia sau slefui metalul si, prin urmare, este economic.

 

Slefuitor Orbital Pneumatic

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!