Subler

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Subler - Instrumente de Masura & Control

Un subler de interior este un instrument de masurare utilizat pentru masurarea dimensiunii interne a unui obiect. Poate fi reglat manual cu ajutorul unui surub. Spre deosebire de sublerele interioare, exista sublere exterioare si sunt folosite pentru a masura dimensiunea externa a unui obiect. Acest instrument poate oferi un nivel ridicat de precizie.

Functioneaza similar ca sublerul interior cu si fara suruburi. Acest tip de subler este de obicei fabricat din otel cu continut ridicat de carbon.
Una dintre utilizarile principale ale unui subler este masurarea diametrelor externe, diametrelor interne si adancimea unui obiect. Cand se masoara cu scara verniera utilizatorul trebuie sa citeasca mai intai scala fixa si apoi trebuie sa citeasca scala mai fina pentru rezultatul cel mai precis al masurarii. Poate afisa rezultatele unei masuratori cu precizia de pana la doua zecimale.

Folositi falcile exterioare pentru a masura dimensiunile exterioare ale unui obiect. Asigurati-va ca obiectul este paralel cu falcile, sau altfel masurarea nu va fi exacta. Puteti utiliza, de asemenea, falcile exterioare pentru a masura grosimea unui obiect. Grosimea materialului dvs. trebuie sa fie exacta sau instrumentul dvs. va taia prea adanc sau nu suficient de adanc. Asigurati-va ca obiectul este perpendicular pe falci, astfel incat masurarea este precisa. 

Utilizati falcile interioare pentru a masura dimensiunile interioare ale unui obiect. Asigurati-va ca obiectul este perpendicular pe falci. Folositi indicatorul de adancime pentru a masura adancimea de la o suprafata la alta. Asigurati-va ca etrierile sunt perpendiculare pe suprafata masurata. 
Prin reducerea la zero a etrierelor in pozitie la luarea unei masuratori, puteti compara dimensiunile unui obiect cu cele ale altuia. In primul rand, falcile interioare sunt utilizate pentru a masura diametrul interior al gaurii. In continuare, va trebui apasat butonul zero / on pentru a reduce calibrul. In cele din urma, falcile exterioare sunt utilizate pentru a masura dimensiunile exterioare ale tijei. Citirea pe ecran este diferenta dintre dimensiunile gaurii si tijei.

 

 

Sublere

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!