Dispozitiv de Bercluire Tevi - Latire Tevi

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Dispozitiv Latire & Bercluire Tevi

 

Dispozitivul de bercluire tevi se mai refera si la un dispozitiv pentru indoirea unui tub rotund, cuprinzand cel putin un rotitor circumferential in instrumentul de presare a tubului pentru reglarea unei stari locale de tensiune sub plastifierea in zona de indoire a tubului.   

 Masinile de indoire a tubului constau, de obicei, dintr-un dispozitiv de prindere pentru fixarea tubului, un buton, si un instrument de indoire, in functie de tipul de masina.

 Pregatirea uneltelor de indoire necesita uneori timp si este costisitoare, deoarece acestea au fost  realizate separat pentru fiecare carcasa de indoire cu o precizie ridicata a materialelor de inalta rezistenta, instalate in masina si apoi trebuie pozitionate cu exactitate.

Proiectarea masinii de indoit depinde de fortele si tipurile de sarcina care apar, costurile de fabricatie cresc exponential cu sarcinile limita respective.  

 In ciuda cheltuielilor mari, rezultatul este adesea nesatisfacator, deoarece in anumite conditii de indoire sau factori de grosime a peretelui, precizia dimensionala a tuburilor dupa indoire nu este garantata. Acest rezultat slab este valabil in ceea ce priveste diametrul tevii, care trebuie adesea mentionat ca fiind oval sau eliptic dupa indoire, dar si in ceea ce priveste uniformitatea grosimii peretelui tevii, care este mai subtire in zona exterioara a indoitului tevii din cauza extensiei facute decat in zona interioara din cauza compresiei de acolo. 

 O alta problema, care inca nu este rezolvata in mod satisfacator, este asociata cu rasucirea tuburilor indoite. In special, acest lucru afecteaza precizia dimensionala la schimbarea diametrelor diferite ale conductelor, deoarece complexitatea parametrilor implicati in procesul de indoire nu permite ca rezultatele obtinute intr-un caz sa fie transferate direct in cazul urmator. 

 In plus, in aplicarea noii metode pe masinile de indoire existente, fortele de indoire si fortele de antrenare necesare ar trebui sa fie reduse semnificativ, astfel incat atat procesul de indoire a rolelor, cat si rotatie poata fi imbunatatite, calitatea realizarii partii indoite. O alta problema nesolutionata este adaptarea diferitelor diametre ale conductelor pentru indoirea „tuburilor adaptate” intr-un proces continuu. Toate metodele cunoscute anterior necesita instrumente suplimentare si timpi de configurare corespunzatori, care cresc considerabil costul intregului proces.

 

Aparate de Latire Tevi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!