Adeziv Instant & Super Glue

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Adeziv Instant & Super Glue - Adeziv super glue Wert 5003, 3 ml
-48%
  • Tip Adeziv: Lipici lichid

  • Tip Adeziune: Permanenta

  • Aplicabil Pe: Plastic, Metal, Ceramica, Sticla

3,22 Lei 1,67 Lei
TVA inclus
4
  • Tip Adeziv: Lipici lichid

  • Tip Adeziune: Permanenta

  • Aplicabil Pe: Plastic, Cauciuc, Piele, Metal, Ceramica, Portelan

23,63 Lei
TVA inclus
5

Adeziv Instant Super Glue


Solutia rapida de lipit se poate utiliza pe suprafete din ceramica, cauciuc, piele, lemn, faianta si multe altele. Asigura o rezistenta destul de puternica dupa aplicare si adera instantaneu.

Solutia rapida de lipit asigura lipirea cat ai clipi si este rezistenta la temperaturi destul de ridicate, inclusiv la anumite substante chimice. Aceasta isi poate face cu adevarat treaba daca este tinuta in locuri intunecate si racoroase.

Poate fi aplicata in montaj si reparatii de piese din lemn, pe suprafețe mdf, cauciuc, piele, plastic si peste tot ce necesita o aderenta rapida. 
Adezivul faciliteaza o aplicare usoara si este conceput pentru a minimiza absorbtia in substraturi poroase. Poate fi aplicat pe imbinari din lemn, utilizat pentru aplicarea hartiei, materialului, furnirilor din lemn, placajului etc. De asemenea, se foloseste pentru aderarea furnirilor la MDF, placaj, etc.

Un adeziv a fost fixat cum trebuie atunci cand legatura este suficient de puternica incat ansamblul sa poata fi manipulat, fara a compromite rezistenta pe termen lung a adezivului.

Nu este recomandat sa scapati adeziv sau solutie rapida de lipit pe piele sau in ochi. In cazul in care substanta a intrat in contact cu ochii, spalati-va cu multa apa si apoi mergeti la cea mai apropiata institutie medicala. Curatati substanta spaland mainile cu acetona pura.

Adezivii instant sunt adezivi de intarire, la temperatura camerei, disponibili intr-o gama larga de viscozitati. Acestia sunt de obicei utilizati pentru lipirea de inalta calitate si rezistenta a numeroase materiale in doar cateva secunde - cauciuc, polistiren, lemn, metal si chiar materiale plastice de ultima generatie.

Avantajele utilizarii solutiilor rapide de lipit sunt reprezentate de timpul foarte scurt de lipire, rezistenta destul de ridicata la temperaturi scazute sau ridicate si duritatea destul de ridicata dupa aplicarea solutiei.

Exista mai multe metode de intarire a adezivilor instant, dar cele mai populare moduri sunt utilizarea agentilor de intarire a cauciucului sau a anhidridei. Agentii de intarire sunt proiectati pentru a absorbi si distribui impactul si stresul aplicate pe linia adeziva, rezultand o legatura mai dura.
Adezivii instant se prind foarte rapid de piele, datorită continutului ridicat de umiditate. O modalitate usoara de a separa, de exemplu, degetele lipite, este aceea de a rula un stilou sau un creion printre cele 2 degete lipite. Ati putea incerca, de asemenea, apa calda si sapun.

Pentru cele mai bune rezultate de durata, se recomanda depozitarea sticlelor nedeschise de solutie rapida de lipit intr-un frigider. Odata ce sticla este deschisa, este mai bine sa pastrati sticla la temperatura camerei.

In general, solutiile rapide de lipit rezista la solventi nepolari (ex. ulei de motor, eter si toluen) foarte bine, dar prezinta o rezistenta destul de slaba in fata solventilor polari puternici (ex. acid caustic, acid acetic, acetona etc.).

 

Solutie de Lipire Instant

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!