Pasta de Lipit Universala

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
 • Tip Adeziv: Lipici solid

 • Tip Adeziune: Permanenta

 • Aplicabil Pe: Universal

14,97 Lei
TVA inclus
 • Tip Adeziv: Lipici solid

 • Tip Adeziune: Permanenta

 • Aplicabil Pe: Universal

35,88 Lei
TVA inclus
4
 • Tip Adeziv: Lipici solid

 • Tip Adeziune: Permanenta

 • Aplicabil Pe: Universal

5,28 Lei
TVA inclus
 • Tip Adeziv: Lipici solid

 • Tip Adeziune: Permanenta

 • Aplicabil Pe: Universal

16,13 Lei
TVA inclus
5

Pastă de Lipit Universală


Acesti adezivi se pot folosi pentru orice fel de materiale, orice metal, lemn, piatra, ceramica, marmura, cauciuc, PVC, etc. Materialele care urmeaza sa fie lipite pot sa fie diferite. De exemplu folosim pasta de lipit universala pentru a suda o bucata de metal cu o bucata de lemn.

In general, adezivii din aceasta gama se utilieaza la lipirea diverselor materiale: lemn-metal, sticla-lemn, marmura-sticla .Acestia detin o putere uimitoare de lipire. Sunt rezistente la umiditate si temperaturi extreme, de exemplu -40°c si +110°c. Detin o flexibilitate ridicata.

 Se pot monta placi de plastic si dale sau sa se lipeasca furnir pe canturi. Poate ai probleme cu mobila si ai nevoie de o pasta de lipit care sa iti rezolve problema.

Pentru a se utiliza aceste produse, suprafetele trebuie sa fie uscate si foarte bine curatate inainte de aplicarea pastei de lipit. Pentru placile aglomerate, metalele si alte materiale de genul acesta, se vor curata cu solventi uzuali.

Daca suprafetele care urmeaza sa fie lipite sunt lacuite, ar trebui slefuite inainte de utilizarea produselor din aceasta subcategorie.

Daca materialul pe care urmeaza sa se utilizeze unul din produsele din aceasta arie are pori mari sau absoarbe adezivul, atunci se va utiliza de mai multe ori, in mod repetat. Aceste produse sunt rezistente la apa si uleiuri, unele nu contin solventi.

Se aplica in orice grosime, nu se contracta, nu se dilata si nu se deformeaza. Odata ce unul din aceste produse a fost utilizat si solutia de lipit s-a intarit, poate fi prelucrata mecanic prin diferite procedee: pilire, taiere, gaurire.

In general, produsele din aceasta arie, cum ar fi pasta de lipit, atinge rezistenta maxima in aproximativ 23-24 de ore, de la momentul utilizarii. Aceste produse necesita sa se pastreze la loc racoros. Aceste produse sunt extra-aderente.

Trebuie utilizate cu grija, deoarece sunt iritante pentru piele si ochi, poate provoca iritatii ale cailor respiratorii. Pastele de lipit universale pot lipi pielea sau pleoapele in doar cateva secunde de la momentul utilizarii. 

Sunt rezistente la umiditate si la inghet. Produsele din aceasta subcategorie sunt folositoare la astuparea scurgerilor care apar la diferite cisterne sau la instalatiile de apa si combustibili lichizi. Se pot folosi si la reparatii pentru piscine, bai, acvarii, astuparea gaurilor aparute la radiator sau pentru remedierea fisurilor ce au aparut la blocul motor. .

 

Pastă de Lipit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!