Letcoane & Consumabile

Afiseaza: 1-24 din 78 produse

 Filtre
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Mannesmann 49121, 80 W
-41%
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Weller WLIR6023C, 60 W
-37%
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Wert 2440, 30 W
-48%
66,27 Lei 34,46 Lei
TVA inclus
(3)
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Weller WM15L12MINI, 15 W
-37%
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Wert 2441, 60 W
-48%
68,13 Lei 35,43 Lei
TVA inclus
(2)
Letcoane & Consumabile - Ciocan de lipit Wert 2442, 80 W
-48%
68,73 Lei 35,74 Lei
TVA inclus
(3)
Letcoane & Consumabile - Pompa pentru decosit Wert 2454
-48%

Letcoane & Consumabile

 

Lipirea face conexiuni rapide si ingrijite cu echipamente electronice, instalatii sanitare si bijuterii. Incalzirea metalelor cu un ciocan de lipit topeste pasta de lipit pe articulatie, formand legatura pe masura ce pasta de lipit din lipitura se raceste. 

Lipirea necesita temperaturi in jurul valorii de 200 de grade Celsius . 
Intrucat lipitura curge la temperaturi mai scazute, metalele conectate nu se topesc sau se deformeaza. Isi mentin dimensiunea si forma initiala, chiar daca persoana care lipeste face greseli. 

Lipitura curge intre conectorii electrici pentru a-i lega impreuna. Lipitura poate conduce electricitate, datorita proprietatiilor ei metalice.
Lipirea nu necesita nicio abilitate speciala. Puteti invata sa lipiti componente electronice, instalatii sanitare si bijuterii cu instructiuni usor de urmarit, care se pot gasi pe mai multe site-uri web. 

La lipire, incalziti metalele pentru a fi lipite, dar nu le topiti. Metalul incalzit topeste lipitura care curge pe articulatie intr-o actiune capilara, apoi se intareste atunci cand se raceste. 

Lipirea moale, folosita mai ales pentru conexiuni electrice si instalatii sanitare din cupru, foloseste o varietate de lipituri din aliaj, care se topesc pana la 475 grade Fahrenheit. Folositi un ciocan de lipit electric pentru lipirea moale. 

Lipirea tare, uneori numita lipire de argint, foloseste o varietate de aliaje de lipit care se topesc pana la 840 de grade Fahrenheit, pentru a lega o mare varietate de metale.  

Ciocanul de lipit este mult mai usor decat pistolul de lipit, ceea ce le face mai usor de utilizat, mai ales pe perioade lungi. Un ciocan de lipit ofera flexibilitate prin faptul ca exista o mare varietate de dimensiuni din care sa alegeti. Ciocanele mici sunt cele mai bune pentru proiectele usoare, in timp ce ciocanele mai mari sunt mai bune pentru lucrarile ceva mai grele.

Majoritatea ciocanelor de lipit va permit sa le utilizati pentru numeroase tipuri de proiecte, iar acest lucru va permite sa fiti mai eficienti prin folosirea unui ciocan de lipit. Spre deosebire de pistol, ciocanul de lipit nu este necesar sa fie pornit in mod repetat, deoarece ramane ceva mai cald, ceea ce contribuie la un flux de lucru mai neted.  

Pistoalele de lipit au, de obicei, mai multa tensiune de putere decat ciocanul de lipit (de la100 pana 240 de wati). Un pistol de lipit va ofera o flexibilitate mai mare in timp ce lucrati. Capabil sa lucreze in spatii inchise, ceea ce este mult mai dificil cu un ciocan de lipit, un pistol de lipit are un varf in forma de bucla de sarma de cupru. Pistolele de lipit sunt utile atat pentru conexiunile electrice grele, cat si pentru lucrarile metalice care necesita o atingere ceva mai fina.

 

Letcon & Fludor

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!