Unelte de Zugravit

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Unelte & Scule de Zugravit

 

Folosirea unei role de vopsea este o modalitate rapida de a modifica peretii interiori si exteriori ai casei tale. In timp ce periile de vopsit ar putea parea o alegere mai usoara, de fapt, va veti economisi mult timp optand pentru o rola pentru vopsit. 

Trafaletele pentru vopsit vor acoperi o suprafata mai mare decat o perie si vor oferi un finisaj la fel de neted pentru zonele mari si mici. Inainte de a incepe rularea pe vopsea, trebuie sa cumparati tipul potrivit de trafalete pentru lucrare si sa invatati cum sa aplicati vopseaua in mod eficient. In caz contrar, s-ar putea sa sfarsiti cu un finisaj dungat sau despicat.

Pentru a utiliza un trafalete, veti avea nevoie de o galeata, un cadru, capac pentru trafalete si eventual un stalp de extensie. Asigurati-va ca aveti trafaletele potrivit pentru lucrare dumneavoastra. 

In general, trafaletele de 6-8 mm sunt utilizate pentru vopsele lucioase si semi-lucioase, trafaletele de 10-12 mm pentru vopsele scazute si lucioase pe pereti si trafaletele de 20-32 mm pentru majoritatea vopselelor pe suprafete dure, precum beton sau pereti texturati.

Este cea mai veche si mai populara forma de pictura pe perete. Peria este un instrument foarte precis, de aceea merita sa o folositi in timp ce vopsiti detalii, margini si zone care necesita mai multa atentie. Exista multe tipuri de perii, ca urmare cand folosim diferite dimensiuni si tipuri, putem ajunge in fiecare zona, chiar si cea mai dificila zona poate fi acesata de aceste perii. 
Periile inguste sunt folosite pentru vopsirea imbinarilor, alcovilor, in timp ce cele late sunt utile pentru marginile si suprafetele mai mari. Colturile trebuie acoperite cu vopsea cu o perie de duritate medie, in timp ce detaliile ar trebui sa fie vopsite cu o perie cu unghi moale pentru rezultate deosebite. 

Ar trebui sa folosim peria in timpul vopsirii tencuielilor decorative si a suprafetelor cu zidarie texturata, deoarece filamentul periei (parul) poate ajunge la pliuri si zone greu accesibile si acoperind cu precizie suprafata cu vopsea.

Mini role sunt role de vopsea in miniatura a caror popularitate este in continua crestere. Dupa cum sugereaza si numele, aceste role unice sunt de dimensiuni mici si sunt instrumentele perfecte cu care sa pictezi zonele dificil de atins. Acestea sunt deosebit de folosite pentru vopsirea zonelor din spatele chiuvetelor sau a diferitelor obiecte greu de mutat. 

In plus, mini trafaletele este foarte util atunci cand vine vorba de vopsirea dulapurilor, rafturilor si usilor rulante. Cu toate acestea, avand in vedere dimensiunea si forma, mini trafaletele pote sa stropeasca putina vopsea in jurul zonei de vopsire daca se aplica prea multa vopsea pe mini trafalete. 

Aceasta subcategorie detine toate produsele necesare pentru zidarie si vopsitorie si se adreseaza persoanelor care sunt in plin proces de renovare sau pentru persoanele care lucreaza in domeniul vopsitoriei.

 

Unelte & Scule Pentru Zugravi

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!