Pistol Pneumatic Pentru Popnituri

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Pistol Pneumatic Pentru Popnituri

 

Un pistol cu nituri poate fi o solutie utila pentru realizarea proiectelor de fixare cu rapiditate si eficienta. Pistoalele cu nituri se gasesc in mod obisnuit in lucrarile de constructie, industria aerospatiala, industria de transport si oriunde altundeva sunt necesare servicii de nituire industriala pe scara larga. 

Aceste instrumente sunt actionate manual, cu ajutorul presiunii aerului comprimat pentru a trage un nit care va forma o imbinare intre doua sau mai multe componente. Spre deosebire de utilizarea niturilor conduse manual, armele cu nituri pneumatice sunt capabile sa fixeze materiale puternice si groase cu o mare usurinta.

Pistoalele cu nituri au o gama larga de dimensiuni, greutati si capacitati. Puterea in cursa este una dintre principalele distinctii intre diferitele categorii depistoale cu nituri, deoarece majoritatea pistoalelor functioneaza sub principiul general al utilizarii cat mai putine lovituri posibile pentru a fixa un nit. 

Pistolele standard pentru nituri sunt echipate cu un declansator, un butoi, un mecanism de incarcare a arcului, un regulator de presiune si un atasament de aer. Majoritatea armelor de nituri sunt utilizate impreuna cu o bara de prindere, care este o unealta metalica solida care ajuta la conducerea nitului intr-o imbinare sigura.

In afara de diferite denumiri  cursa, putere si capacitate, majoritatea pistoalelor cu nituri functioneaza sub aceleasi principii generale. Este important, desigur, sa primiti cursuri de pregatire si cursuri acreditate pentru a dobandi abilitatile necesare de nituire pentru a invata cum sa folositi un pistol cu nituri inainte de a incerca sa il folositi . In plus, respectarea recomandarilor producatorului este intotdeauna cruciala pentru mentinerea standardelor de siguranta.

Dupa alegerea unui set de nituri, acesta trebuie sa fie instalat mai intai in arcul de fixare al pistolului de nit sau, in cazul unor seturi mai speciale, direct in butoiul pistolului. In continuare, furtunul de aer este conectat la pistol, permitandu-i sa fructifice forta de compresie necesara pentru a trage nitul. 

De regula, regulatorul de aer este reglat prin plasarea pistolului pe o piesa de prelucrare goala si se testeaza tragerea acesteia la timp, pana la durata de functionare si se determina nivelul de compresie necesar pentru a minimiza numarul de lovituri. Nitul este apoi introdus in butoi, iar operatorul de pistol cu nituri incearca sa exercite un grad egal de presiune ca cel aplicat la bara de strangere de pe axul nitului. 

Operatorul apasa declansatorul pentru a livra o singura lovitura sau o serie scurta de lovituri. Daca pistolul si bara de strangere sunt tinute intr-un unghi perpendicular ferm fata de piesa de prelucrat, iar momentul este corect, nitul trebuie condus in siguranta in materialul tinta.

Inainte de a-l folosi sau de a-l cumpara, trebuie sa aveti o idee clar despre modul in care functioneaza un pistol cu nituri pneumatice.

 

Pistol Pneumatic Pentru Nituri Pop

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!