Accesorii Scule Pneumatice

Afiseaza: 1-24 din 115 produse

 Filtre
Accesorii Scule Pneumatice - Filtru separator de apa Troy 2006, 1/4"
-52%

Accesorii Scule Pneumatice

 

Puterea de la un compresor de aer este utilizata pentru o varietate de aplicatii. De la scopurile industriale ale functionarii transportorului, productiei farmaceutice sau fabricarea materialelor plastice pana la simplele utilizari personale ale umflarii anvelopelor si curatarii echipamentelor, veti gasi aer sub presiune care lucreaza in toate felurile.  

Una dintre cele mai comune si utile metode de utilizare a aerului comprimat este de a alimenta uneltele pneumatice. Exista multe avantaje ale uneltelor de tip pneumatic, fiind ideale in industria de fabricatie sau in orice mediu care necesita unelte de rulare pentru perioade indelungate de timp. 
 
Instrumentele electrice au cu siguranta locul lor atat pentru uz personal, cat si profesional. Odata cu avansarile tehnologice in alimentarea bateriei, instrumentele fara fir pot fi cea mai buna alegere pentru utilizari in care cablurile pot crea conditii nesigure. Daca nu aveti nevoie de o putere si fiabilitate mai mare, care pot fi furnizate de uneltele pneumatice, atunci puteti lua in considerare optiunea instrumentelor electrice, ca fiind suficiente pentru ce aveti dumneavoastra nevoie. 

Instrumentele pneumatice sunt mai frecvente in mediile profesionale, in special in industria prelucratoare, precum si in magazinele auto si pentru prelucrarea lemnului. In cele ce urmeaza, vom discuta putin despre principalele avantaje ale uneltelor pneumatice in comparatie cu cele electrice. 

Primul avantaj al uneltelor pneumatice in fata celor electrice este reprezentat de cost. Cu mai putine piese mobile si modele mai simple, instrumentele pneumatice sunt mai ieftine de achizitionat si de intretinut. 

Al doilea avantaj al uneltelor pneumatice in fata instrumentelor electrice este reprezentat de flexibilitate. Aerul comprimat poate fi utilizat intr-o varietate de medii si intr-o varietate de moduri ca sursa de energie. Puteti utiliza aer comprimat stocat pentru zone indepartate si puteti modifica instrumentele si sarcinile rapid cu linia de aer de incredere, care este intotdeauna gata pentru fluctuatii sau aprovizionare constanta pe termen lung. 

Al treilea avantaj este reprezentat de intretinere. Fiind compuse din mai putine componente, instrumentele necesita putina intretinere sau reparatii. Sistemul de aer trebuie sa lubrifieze aerul cu un ulei de lubrifiere aerosolizant, care prelungeste durata de viata a sculei prin reducerea frecarii. La uneltele electrice, reparatiile sunt mult mai frecvente, la fel ca si defectiunile complete ale sculelor. 

Al patrulea avantaj la uneltelor pneumatice in fata celor pneumatice este reprezentat de siguranta. Uneltele pneumatice functioneaza intotdeauna la o temperatura ceva mai rece decat uneltele electrice si elimina complet pericolele, precum socurile electrice sau riscul de incendiu. De asemenea, nu vor fi niciodata supraincarcate sau blocate, ceea ce poate duce la tot felul de situatii nesigure, lucru ce va poate lasa cu un instrument mai putin. 

Al cincilea avantaj este reprezentat de greutate. Instrumentele pneumatice se lauda, in general, cu o rata mai mare de productie, datorita greutatii lor mai mici si a oboselii mai mici a lucratorilor. Instrumentele electrice tind sa aiba un design voluminos care sa poata include motorul.


 

Accesorii Pentru Scule Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!