Bormasina Pneumatica

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Bormasina Pneumatica

 

Pneumatica este studiul si tehnica care utilizeaza gaz de inalta presiune pentru a obtine o miscare mecanica. In mod normal, aerul comprimat este folosit pentru obtinerea de energie pneumatica in industrii. Cu toate acestea, sunt utilizate si alte gaze inerte la presiuni mari. Pneumatica are o aplicatie larga in industria constructiilor si a mineritului. O masina de gaurit pneumatica este proiectata sa indeplineasca alte functii decat forajul, cum ar fi inaltarea, infasurarea si atingerea unor gauri mici sau mari. Industria constructiilor, atelierele si liniile de productie depind de masini de gaurit pneumatice pentru numeroase sarcini. 

O masina de gaurit pneumatica este o masina portabila condusa de aer comprimat. Masinile de gaurit utilizate in industria constructiilor sunt alimentate si hidraulic. Sunt utilizate in mod normal pentru gaurirea in roci, spargerea pavajului si alte aplicatii in industria constructiilor. Exista un ciocan care este condus de explozii de aer comprimat. Aerul este furnizat masinii de gaurit de un compresor mic care este actionat de un motor.

Functioneaza ca o dalta si un ciocan, prin perforarea cu bitul, si nu prin rotatia sa. Compresorul este montat in mod obisnuit pe remorca si poate include un generator electric pentru furnizarea de energie electrica la lumini si scule electrice. Zgomotul evacuarii aerului si a loviturilor face ca masinile de gaurit pneumatice sa fie incomode pentru operator. Prin urmare, pentru a asigura protectia urechilor, cel care utilizeaza masina de gaurit pneumatica ar trebui sa utilizeze dopuri de urechi. In plus, o expunere extinsa la vibratiile distincte produse de masina de gaurit pneumatica poate impiedica circulatia sangelui in degete.

Masinile de gaurit pneumatice prezinta mai multe avantaje in comparatie cu alte unelte. Masinile de gaurit pneumatice sunt usoare, deoarece motoarele sunt mici si usoare in comparatie cu motoarele hidraulice sau electrice. Greutatea usoara provoaca oboseala mai mica asupra celui care utilizeaza unealta. 

De asemenea, masinile de gaurit pneumatice sunt puternice, producand un cuplu mai mare decat unelte electrice similare. Este o unealta robusta si de lunga durata. 

Masinile de gaurit pneumatice sunt usor de intretinut. Deoarece piesele mobile sunt mai mici, intretinerea este simpla. De asemenea, acestea sunt mult mai economic. Instrumentele pneumatice nu au motoare electrice datorita carora sunt mai economice decat masinile electrice. 

Masinile de gaurit pneumatice pot fi utilizate in locurile unde nu exista energie electrica. Astfel, aceasta masina este utila in special in zonele rurale in care este posibil ca energia electrica sa nu fie disponibila. 

Si un lucru extrem de important, cel putin, din punctul meu de vedere, este acela ca masinile de gaurit pneumatice pot fi, de asemenea, utilizate in mod convenabil in medii umede, in cazul in care utilizarea dispozitivelor electrice este posibil sau mai mult ca sigur sa nu fie in siguranta.

 

Masina de Gaurit & Insurubat Pneumatica

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!