Masini Tuns Iarba & Gazon

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Masini Tuns Iarba & Gazon - Masina de tuns iarba cu motor 4 in 1 Gude 95333, 3.5 Cp
-39%

Masini de Tuns Iarba & Gazon pe Benzina & Electrice


Printre cei mai importanți pasi în ceea ce privește privirea ingrijirea unui gazon este irigarea, intrucat un gazon foarte bine intretinut reduce posibilitatea existenței unei boli și elimina daunatorii. Irigarea gazonului duce de altfel și creștină cu gazon sanatos, design frumos și placut.
 

În primul rând, udarea gazonului contribuie semnificativ la intretinerea gazonului, indiferent că este unul montat, sau unul insamantat și asta pentru ca ploile nu asigură cantitatea de apă necesară pentru îngrijirea gazonului, dar trebuie să fie nevoie. Cand trebuie apa, iarba va capata tenta de gri-bleu, iar frunzele vor incepe sa se ofileasca. Udare este recomandată atunci când temperaturile depasesc pragul critic și ploile nu-si mai fac aparitia. Recomandat este ca gazonul să fie udat la 2-3 zile minim, în conditiile în îngrijirea ploile sunt din ce în ce mai rare.
 

Tunderea gazonului

Tunderea regulată a gazonului este un aspect foarte important, intrucat poate să ajute la obținerea unui aspect impecabil în curtea și gradina comerciala. 

De altfel, tunderea gazonului inlatura uscaciunile și petele maro care apar în primavara. 


Aici veti gasi si masini de tuns iarba fara acumulatori si masini de tuns iarba cu motor electric si masini de tuns iarba cu motor termic cu carcasa si sasiu din aluminiu si masini de tuns gazon 4 în 1 si masini de tuns iarba pe benzina.

 

În ciuda faptului ca pe timpul verii gazonul va creste mai repede dacă este nevoie de tunderea chiar și de 2 ori pe saptamana, prin achizitionarea unei masini de tuns va veti bucura de servicii de calitate, intrucat podusele pe care le oferim sunt de ultimă generație. 
 

Masini de Tuns Iarba & Gazon pe Benzina & Electrice 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!