Fierastraie Electrice

Afiseaza: 1-24 din 281 produse

 Filtre

Fierastraie Electrice

 

Exista mai multe avantaje pentru a detine un fierastrau electric cu lant decat un model alimentat cu combustibil. In timp ce s-ar putea sa credeti ca o versiune electrica nu este suficient de mare sau de puternica pentru a va face treaba, veti avea succes cu ajutorul unei ferastrau electric cu o lama potrivita. Vom discuta despre cateva avantaje distincte de care puteti beneficia in urma utilizarii unui model electric in locul celui alimentat cu combustibil. 

Avand in vedere ca studiile arata ca un fierastrau cu bara cu lant s-ar potrivi in proportie de 90 la suta din actiunile ce tin de taiere, necesare pe proprietatea unui om de statut mediu, alegerea unei versiuni electrice poate fi o achizitie inteleapta. In general, un fierastrau electric este mult mai usor de utilizat. Tot de ce aveti nevoie este o sursa de alimentare, porniti comutatorul in pozitia de pornire si taiati. 

Fierastraiele cu lant cu motor necesita amorsarea motorului si tragerea unui cablu, uneori de mai multe ori, pentru a aprinde motorul pe combustibil. In plus, sunt destul de grele. Designul usor al unui fierastrau cu lant electric acorda aproape tuturor posibilitatea de a utiliza unul fara a fi nevoie sa isi faca griji cu privire la folosirea unui dispozitiv periculos, care este mult mai dificil de balansat datorita greutatii sale. Un model electric nu poarta greutatea suplimentara a unui rezervor de combustibil. 

In plus, lanturile de siguranta incluse pe modelele electrice ajuta la reducerea aparitiei patinarii lantului. Patinarile lantulului se intampla atunci cand varful lamei intra intr-un obiect. Fierastraiele electrice sunt mult mai putin puternice decat cele pe combustibl, reducand violenta daca apare un recul in timpul functionarii dispozitivului. 

Nu aveti nevoie de combustibil. Functionarea pe energie electrica ofera perioade mai rapide de amortizare, deoarece atunci cand o unitate cu combustibil nu mai are combustibil, trebuie oprita si asteptat sa se raceasca inainte de a putea fi alimentata. Ferastraiele electrice cu lant trebuie doar conectate la o sursa de alimentare disponibila. 

Nu trebuie sa faceti altceva decat sa apasati pe butonul pe care scrie „PORNIT”. Modelele operate cu combustibl necesita amorsarea motorului si tragerea cablurilor de mai multe ori pentru a porni masinaria. Masinariile care functioneaza pe combustibil se pot inneca - atunci cand trece prea mult combustibl catre carburator. Fierastraiele cu lant electric nu se inneaca niciodata. Modelele pe combustibil au, de asemenea, nevoie de un amestec de combustibil, iar amestecurile slabe pot impiedica pornirea motorului. Nu exista absolut niciun fel de combustibil la pornirea unui model electric. 

Un fierastrau electric cu lant face un zgomot incredibil de mic decat omologul sau pe combustibil. Prin urmare, operatiunile din jurul sau din locuinta ta nu-i vor deranja pe vecinii tai absolut deloc, fata de cum ar proceda un fierastrau pe combustibil.

 

Fierastrau Electric

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!