Aeroterme si Ventilatoare

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Aeroterme, Ventilatoare, Tunuri Caldura

 

Incalzitoarele de aer sunt utilizate atat in cladirile rezidentiale, cat si in locurile de munca si oriunde nu exista posibilitatea de a utiliza o alta sursa de caldura sau unde sunt cautate alternative - pentru a obtine o incalzire mai buna, mai sigura si mai eficienta din punct de vedere al costurilor decat in cazul unei incalziri traditionale.

Incalzitoarele sunt clasificate in functie de tipul de combustibil. Se pot distinge incalzitoarele de aer, gaz, motorina si electric. Care sunt avantajele si dezavantajele lor? Care este mai bun?

Incalzitoarele de aer pe baza de motorina sunt incalzitoare care sunt utilizate cel mai frecvent pentru incalzirea incaperilor inchise, salile de productie si sunt de asemenea folosite pe santiere intr-o versiune portabila. Incalzitoarele pot fi furnizate cu motorina sau ulei de incalzire. Se disting prin rezistenta lor la temperaturi scazute si durabilitate ridicata. 

Puteti gasi incalzitoare de aer cu sau fara descarcare de gaze arse. Primele sunt echipate suplimentar cu un schimbator de caldura care permite obtinerea unei calduri mult mai curate. Aceste incalzitoare sunt utilizate in locurile in care oamenii stau, iar ventilatia este insuficienta. 

Dispozitivele de incalzire fara functia de descarcare a gazelor de ardere sunt cel mai adesea utilizate in cladiri pentru a accelera, de exemplu, procesul de lipire a betonului. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca acest lucru se aplica numai dispozitivelor de incalzire portabile. Lipsa unui schimbator de caldura inseamna ca aceste dispozitive produc gaze arse care sunt daunatoare pentru sanatate si mediu. De asemenea, nu detin un reglaj al puterii.

In locul unui incalzitor de aer pe baza de motorina, puteti alege incalzitoare de aer cu gaz; acestea asigura o utilizare eficienta din punct de vedere al costurilor. Cu toate acestea, aceste incalzitoare nu pot fi utilizate decat in incaperi bine ventilate, deoarece unul dintre rezultatele combustiei gazelor este eliberarea de vaporii de apa si, bineinteles, trebuie sa avem in vedere dioxidul de carbon. 

Exista, de asemenea, riscul unei scurgeri a conductei care leaga incalzitorul cu rezervorul de gaz, deci trebuie sa se asigure ca pe conducta este instalata o protectie impotriva scurgerilor de gaz. 

Pana de curand, incalzitoarele de aer electrice erau selectate doar pentru incalzirea spatiilor mici, cum ar fi chioscurile. Astazi au un spectru de aplicatii mult mai larg si sunt de asemenea utilizate pe suprafete mari. Aceste incalzitoare functioneaza foarte bine la locurile de munca, la birouri, centre comerciale si chiar acasa. 
Avantajele lor cele mai mari sunt siguranta, confortul si usurinta de utilizare, precum si posibilitatile mari in domeniul economisirii de energie. Incalzitoarele de aer electrice functioneaza cu energie electrica, nu au o sursa deschisa de foc, iar o posibila defectiune a sistemului nu reprezinta o amenintare pentru oameni si camere.

Incalzitoare, Ventilatoare Termice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!