Truse Scule

Afiseaza: 1-24 din 54 produse

 Filtre
Truse Scule - Trusa de scule Wert 2191, 17 piese
-48% Lichidare de stoc
Truse Scule - Trusa de scule Mannesmann 29075, 108 piese
-41%
Truse Scule - Trusa de scule Mannesmann 29077, 159 piese
-41%
2.150,40 Lei 1.268,73 Lei
TVA inclus
2

Modele trusa scule profesionala


Trusele sunt practice si nu trebuie sa lipseasca din casa oricarei persoane. Spatiul cofectionat pentru fiecare instrument dintr-o trusa de scule profesionala ii confera o eficienta completa. Persoanele care detin o masina sau orice alte vehicule vor trebui sa poarte instrumentele esentiale pentru a face fata reparatiei in momentele necesare.

De mentionat e si faptul ca instrumentele trebuie transportate in siguranta, fara a fi deteriorate. Cea mai buna modalitate de a transporta astfel de produse este folosind o trusa pentru scule profesionala. Casetele de scule pot fi utilizate din diferite motive.

Persoanele care au mai multe unelte in vehiculul lor sau in garaj trebuie sa organizeze instrumentele intr-un mod adecvat. In cazul in care sunt pastrate dezordonate, utilizatorii vor avea mari dificultati in alegerea instrumentului de care au nevoie. Prin urmare, pot utiliza casetele de instrumente pentru a-si organiza toate sculele intr-un mod corect.

In timp ce le transporti dintr-un loc in altul, sansele de a produce daune vor fi mai mari. Pentru a evita aceasta deteriorare si pentru a mentine calitatea instrumentelor la maximum, se poate folosi cutia de scule. Trusa de scule profesionala este disponibila in mai multe dimensiuni diferite si, prin urmare, o poti alege pe cea care se poate acomoda cu toate instrumentele fara nicio constrangere. Astfel, prin utilizarea acestor cutii, durabilitatea sculei poate fi, de asemenea, crescuta intr-o masura mai mare.

Daca ai nevoie sa muti uneltele dintr-un loc in altul, poti folosi caseta de instrumente. Intrucat au dimensiuni foarte compacte, aceste casete vor gazdui spatii foarte mici, prin urmare, pot fi depozitate cu usurinta in masini, camioane sau in orice alt vehicul. Pentru ca sunt la indemana, utilizatorii nu vor avea niciun fel de dificultati in utilizarea acestora. Poti duce aceasta cutie oriunde pentru a repara problema respectiva fara nicio constrangere. Intrucat aceste cutii nu vor necesita nicio intretinere speciala, ele sunt destul de fiabile. 

Casetele de instrumente pot fi de diferite tipuri, care au scopuri si intrebuintari diverse. Poti avea o trusa pentru scule profesionala pentru lucrarile de croitorie, una sau mai multe pentru tamplarie si instalatii sanitare. Acestea ar trebui alese astfel incat compartimentele sa fie clar distincte, dar compacte. 
 

Trusa pentru scule de calitate inalta


Achizitionand o astfel de trusa profesionala faci un bun pas in directia corecta a organizarii instrumentelor. De asemenea, acestea se pot achizitiona cu tot cu unelte. Ca sa fie complet, un astfel de produs trebuie sa contina un ciocan, diferite tipuri de chei (cheie semiluna, chei tubulare), surubelnite, clesti, un cutit utilitar si chiar o ruleta. Acestea sunt uneltele principale, dar trusa pentru scule profesionala poate fi de mai multe feluri, iar uneltele prezentate mai sus pot face parte din mai multe casete de instrumente.

In catalogul online pe care ti-l punem la dispozitie, ai acces la o gama extinsa de astfel de produse, confectionate din materiale dure, rezistente, care contin toate piesele de care ai nevoie, in functie de activitatea pe care vrei sa o intreprinzi si bugetul de care dispui. 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!