Racleta pentru Geamuri, Tapet și Pardoseli

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Racleta Geamuri, Sticla, Tapet & Pardoseli

 

Dumneavoastra puteti sau ati putea sa utilizati aceasta racleta de sticla pentru a indeparta reziduurile ramase din ferestre, sticla si altele. Dispune de lame de otel carbon acoperite cu o margine de ras reversibila.

O protectie de siguranta integrata asigura protectia lamei, in timp ce o prindere din cauciuc ajuta la prevenirea alunecarii din mana dvs. pentru o munca mai sigura si mai eficienta. Se deschide prin apasarea unui buton pentru inlocuirea si curatarea rapida a lamei.  

 Pentru curatarea ferestrelor fara pete, fara grija, asigurati-va ca folositi lame de racla premium din Unger. Alegeti lame din otel carbon sau din inox rezistente la rugina, depozitate in distribuitoare compacte si la indemana.

Lamele noastre sunt finisate intr-o muchie precisa, creand un unghi perfect de taiere care este ascutit si consistent. Oferim lame de racla de siguranta ascutite si lame de inlocuire a racletei, astfel incat custodii sa ramana in siguranta si productivi. 

 Tapetul este o alegere incredibil de populara in zilele noastre. Odata cu reinvierea acestei optiuni de acoperire a peretelui extrem de versatil, expresiv, apar multe noi dezvoltari ale materialului tapetat. Au disparut zilele de fundal frustrant care este greu de instalat si chiar mai greu de inlaturat. Acum va puteti bucura de o varietate de materiale care sunt usor de instalat si de eliminat. Puteti alege cel mai bun design si material pentru amenajarea camerei si cel mai compatibil cu gusturile proprii. 

 Tapetul este format dintr-un strat de acoperire, pamant, cerneala aplicata si, uneori, lipit pe suportul folosit pentru a adera hartia la perete. Suporturile netesute pot fi din lemn macinat, pulpa de lemn sau pulpa de lemn cu material sintetic. Spalaturile tesute sunt cele confectionate din materiale textile tesute, cum ar fi burghie (bumbac tesut greu ca materialul din jean). Backingul tesut este apoi acoperit si imprimat. Paltonul de sol este culoarea de fundal asezata pe suprafata, care primeste modelul tiparit. Acoperirile sau laminatele sunt fabricate din latex sau vinil (clorura de polivinil) si fac ca hartia sa fie durabila si decapabila. De asemenea, straturile de sol includ aditivi care sporesc usurinta de manipulare, opacitatea si drapabilitatea hartiei. 

 Acoperirea podelei este termenul descris in general pentru orice material de finisare aplicat peste o structura de podea pentru a oferi o suprafata de mers. Pardoseala denota munca depusa pentru instalarea unor astfel de acoperiri de pardoseala. In general, ambii termeni se refera la acelasi lucru, dar termenul de acoperire a pardoselii se refera la materiale depozitate. 
 
Lemnul este o alegere obisnuita ca material pentru pardoseala si poate veni in diverse stiluri, culori, taieturi si specii.

 

Raclete

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!