Pistoale & Capsatoare Electrice pentru Cuie si Capse

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Pistoale & Capsatoare Electrice pentru Cuie si Capse

 

Capsatoarele electrice sunt alternative eficiente la utilizarea capsatoarelor manuale traditionale, care sunt inca utilizate atat in mediul casnic, cat si in mediul de lucru. Totusi, popularitatea din ce in ce mai mare a capsatoarelor electrice a obligat multi oameni sa inceapa sa acorde o atentie deosebita acestor modele alternative in ultimii ani. 

Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca exista mai multe beneficii cheie care pot fi explorate prin simpla luare a deciziei de a le utiliza in schimb. Care sunt cateva dintre aceste beneficii?

Un beneficiu major pe care il puteti experimenta cand decideti sa folositi un capsator electric in loc de un capsator manual, este cantitatea substantiala de timp pe care o veti putea economisi pe termen lung. 

In primul rand, acest beneficiu se adreseaza  intreprinderilor si profesionistilor care trebuie sa foloseasca frecvent capsele in desfasurarea diferitelor proiecte. In cadrul mediului casnic obisnuit, capsatoarele nu sunt folosite foarte frecvent, astfel incat nu veti putea economisi mult timp folosind unul. Cu toate acestea, exista cu siguranta o diferenta vizibila la locul de munca.

Un alt avantaj esential al utilizarii capsatoarelor electrice este ca veti putea obtine aceleasi rezultate ca si utilizarea unui capsator manual, fara a fi necesar sa utilizati aceeasi cantitate de energie si efort in general pentru a va duce la bun sfarsit treaba. Pentru a aprecia cu adevarat acest beneficiu, luati un moment sa va ganditi la efortul fizic care trebuie depus in utilizarea unui capsator traditional. 

Din numele propriu-zis, este destul de evident ca pistolul electric este un fel de pistol cu capse care utilizeaza electricitatea, fie prin baterii, fie printr-o priza electrica directa pentru a-si dezvolta mecanismul de fixare.
In interiorul unui pistol cu capse electrice se afla un motor care, atunci cand tragaciul este apasat, deplaseaza o placa , o canelura metalica, un ax si o camera triunghiulara, care se vor deplasa pentru a impinge si propulsa materialul de fixare ales.

Acestea sunt echipate si cu mecanisme de blocare care impiedica capsatorul sa traga in mod accidental. Exista, de asemenea, si alte mecanisme, unul de exemplu utilizeaza un solenoid.

Un pistol electric pentru cuie este un instrument foarte util de detinut. Cand doriti sa cumparati un pistol electric pentru cuie, v-ati confruntat cu doua optiuni, fie un pistol pneumatic pentru cuie sau electric. Ambele au avantajele si dezavantajele lor. Trebuie sa cantariti si sa decideti ce va functiona cel mai bine in situatia dumneavoastra particulara inainte de a face achizitia.

Un pistol electric pentru cuie este foarte portabil. Un pistol electric pentru cuie este adecvat pentru cele mai multe tipuri de lucrari de constructie, chiar si pentru lucrari grele de incadrare. Cu toate acestea, fiti constient de faptul ca, daca utilizati un pistol electric pentru cuie fara fir, nu va fi la fel de puternic ca unul cu fir. 

 

Capsatoare si Pistoale Electrice pentru Capse si Cuie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!