Scule Pneumatice

Afiseaza: 1-24 din 241 produse

 Filtre

Scule & Unelte Pneumatice

 

Puterea de la un compresor de aer este utilizata pentru o varietate de aplicatii. De la scopurile industriale ale functionarii transportorului, productiei farmaceutice sau fabricarea materialelor plastice pana la simplele utilizari personale ale umflarii anvelopelor si curatarii echipamentelor, veti gasi aer sub presiune care lucreaza in toate felurile.  

Una dintre cele mai comune si utile metode de utilizare a aerului comprimat este de a alimenta uneltele pneumatice. Exista multe avantaje ale uneltelor de tip pneumatic, fiind ideale in industria de fabricatie sau in orice mediu care necesita unelte de rulare pentru perioade indelungate de timp.  

Un capsator pneumatic sau un pistol cu capse pneumatice este o masina manuala folosita pentru a introduce capse metalice grele in lemn, plastic sau zidarie, totul fiind realizat cu ajutorul presiunii aerului. Un capsator pneumatic este un instrument care se foloseste frecvent in industria constructiilor. In realitate, seamana cu o arma care beneficiaza de un tragator si un cartus. Capsatorul pneumatic este unul dintre cele mai puternice capsatoare. Capsatoarele pneumatice, dupa cum probabil v-ati si dat seama, sunt echipamente si instrumente grele care ajuta la finalizarea sarcinii mai usor si in mult mai putin timp.

Un ciocan pneumatic, cunoscut si sub denumirea de ciocan de aer sau ciocan de putere, foloseste aer comprimat pentru a sculpta sau a taia in piatra, metal si alte materiale. Este un instrument utilizat in general pentru a modela sau netezi o suprafata, pentru a sapa gauri sau a taia printr-o suprafata.

Un ciocan de aer, care inlocuieste ciocanul si dalta traditionala, este o unealta la indemana foarte valoroasa pentru viteza sa si rezistenta de care da dovada. Ciocanele pneumatice sunt, in general, atasate de un tub sau furtun la un rezervor mare care pompeaza aerul si astfel face ca pistoanele sa se miste.

Decalimetrul este folosit pentru a aplica vaselina in locurile unde este necesara o lubrifiere adecvata. Pompele de gresat pneumatice sau manuale au o presiune de lucru care difera de la model la model. Unele modele au presiunea de lucru intre 5 si 10 bari, alte modele precum pompa de gresat manuala are o presiune maxima de 10 bari. Mai exista si alte modele care au presiunea de lucru cuprinsa intre 2 si respectiv 8 bari sau intre 4 si respectiv 8 bari.

Un pistol cu nituri poate fi o solutie utila pentru realizarea proiectelor de fixare cu rapiditate si eficienta. Pistolele cu nituri se gasesc in mod obisnuit in lucrarile de constructie, fabricatia aerospatiala, industria de transport si oriunde altundeva sunt necesare servicii de nituire industriala pe scara larga. 

Aceste instrumente sunt actionate manual, cu ajutorul presiunii aerului comprimat pentru a trage un nit care va forma o imbinare intre doua sau mai multe componente. Spre deosebire de utilizarea niturilor conduse manual, armele cu nituri pneumatice sunt capabile sa fixeze materiale puternice si groase cu o mare usurinta.

Regulatoarele de presiune a aerului controleaza presiunea in liniile de aer utilizate de scule si masini pneumatice. Pentru a asigura presiuni consistente, ele elimina fluctuatiile din alimentarea cu aer si sunt reglabile. Reducerea presiunii este caracteristica cheie a regulatoarelor de presiune; presiunea de iesire este intotdeauna mai mica decat presiunea de intrare. 
Aplicatiile pentru regulatoarele de presiune a aerului variaza considerabil.

Regulatoarele de presiune a aerului se gasesc in multe domenii comune, cum ar fi in gratarele de gaz, controlul presiunii propanului si in echipamentele medicale / dentare pentru reglarea oxigenului si a gazelor de anestezie.

Folosirea unui pulverizator de vopsea cu un compresor de aer este adesea o componenta de baza in domeniul vopsitoriei. Cu toate acestea, doar pentru ca ceva este de baza nu inseamna ca intelegerea acestuia este usora.

Modul in care functioneaza un pistol de vopsit cu compresor de aer va depinde de tipul pistolului pulverizator, dar va folosi principii similare. Exista trei tipuri principale de moduri de a alimenta presiunea, gravitatia si aspiratia unei arme de pulverizare. Fiecare va folosi aerul injectat intr-o acoperire pentru a-l desparti (atomiza) care este responsabil pentru calitatea finisajului pe care il obtineti. 

Diferenta principala este modul in care materialul este furnizat pistolului, astfel incat aerul sa poata fi injectat. De exemplu, un pistol cu gravitatie foloseste o cana deasupra si cand trageti, acul se trage inapoi, permitand curgerea vopselei din cauza gravitatiei.

In aceste zile, multe organizatii diferite folosesc tehnica sablare pentru curatarea suprafetelor, dar si pentru alte sarcini. In acest proces, aerul comprimat este utilizat pentru a accelera bucati mici de material abraziv printr-o duza puternica de sablare. 

Practic, ofera o modalitate excelenta de curatare a daunelor cauzate de apa, ulei, foc, mucegai si din multe alte motive. In general, aceasta este cea mai buna metoda de curatare, care ajuta la aducerea unei suprafete inapoi la structura initiala. Poate curata eficient o parte a suprafetei si o poate face neteda si curata. 

Partea cea mai buna este ca sablarea este o tehnica rentabila. Intre timp, exista mai multe avantaje ale tehnicii de sablare, care va pot conduce organizatia catre profit. Avantajele oferite de tehnica de sablare sunt, dupa cum urmeaza: necesarul echipamentului este scazut, ofera un proces de curatare rapida, este util pentru foarte multe aplicatii si ajuta la profilarea suprafetelor metalice.

Un pistol pneumatic pentru silicon poate fi avantajos pentru multe proiecte. Cea mai mare parte a pistoalelor pneumatice pentru silicon vor avea nevoie de tuburi standard, astfel incat sa fie usor de utilizat. 

 

O Gama Variata de Scule Pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!