Compresoare de Aer Profesionale

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre
-41%
1.306,87 Lei 771,05 Lei
TVA inclus

Compresoare de Aer Profesionale

 

Există multe lucruri pe care le puteti face prin utilizarea compresorului de aer. De fapt, 70 la suta dintre producatori folosesc un sistem de aer comprimat, pentru utilizare uneltelor si nu numai. Un motiv pentru aceasta popularitate este dat de siguranta si comoditatea utilizarii aerului ca resursa, spre deosebire de alte surse de energie, cum ar fi energia electrica.

Un compresor de aer poate functiona, de asemenea, la temperaturi ridicate si in locatii in care exploziile si pericolele de incendiu restrictioneaza alte forme de energie. Aerul poate fi generat la fata locului, astfel incat sa existe un control mai mare asupra utilizarii si calitatii aerului.

De asemenea, compresoarele de aer pot folosi unelte si echipamente care genereaza mai multa putere decat uneltele normale. Cand utilizati intrumente pneumatice, un compresor de aer devine o parte vitala a functionarii sculelor dumneavoastra.

Cele mai populare compresoare sunt cele cu deplasare pozitiva, care functioneaza prin umplerea unei camere cu aer si apoi reducerea volumului. Compresoarele cu deplasare pozitiva includ compresoare reciproce, cu surub si rotative. Desi compresoarele reciproce sunt cele mai utilizate pe piata, compresoarele rotative sunt cele mai utile in mediile industriale.

Compresoarele de aer sunt o investitie substantiala pentru proprietarii de afaceri, astfel incat procesul de achizitie al unuia necesita luarea in considerare a multor factori. Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa cumparati un compresor de aer?

In primul si in primul rand, trebuie sa alegeti dimensiunea potrivita. Achizitionarea unui compresor prea mic va poate pierde timpul, datorita asteptarii cresterii presiunii si utilizarea unui compresor prea mare poate risipi resurse.

Selectati un compresor de aer care asigura suficient flux de aer. Fluxul de aer al unui compresor este masurat in metri cubi pe minut (CFM). Puterea CFM a compresorului de aer trebuie sa fie mai mare decat cerinta operatională CFM si mai mica decat puterea maxima CFM. 

Cunoaste-ti-va mediul de lucru. Stiind acest lucru, va va ajuta la a determina daca sistemul de actionare ar trebui sa fie un motor electric sau un motor pe benzina. Motoarele electrice sunt mai putin costisitoare si necesita o intretinere mai mica. Motoarele pe benzina ofera o portabilitate crescuta.
Determinati dimensiunea rezervorului compresorului. Aceasta depinde de natura generala a utilizarii. Un rezervor mic trebuie sa se dovedeasca suficient pentru explozii rapide si concentrate de utilizare. Sustinerea perioadelor mai lungi de utilizare va necesita un rezervor mai mare.

Determinati puterea de care dumneavoastra aveti nevoie. Aceste informatii vor asigura ca al dumneavoastra compresor o sa poata produce suficient aer. O masinarie cu multi cai putere, dar cu CFM redus va functiona la temperaturi ridicate cu o durata de viata mult mai scurta.
Folositi protectia corecta. Daca folositi un compresor in exterior, acesta va avea nevoie de protectie impotriva apei si a temperaturilor extreme. Constructia din fonta va asigura un plus de fiabilitate si durabilitate.

 

Compresor de Aer Ieftin

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!