Scule Electrician

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Scule & Unelte Electrician

Doua dintre cele mai comune instrumente fara de care un electrician nu poate lucra sunt clestele cu taietura laterala si clestele cu nas lung sau cu ac. Sunt cel mai recunoscute nume de instrumente de mana din industria electrica, iar Graybar stocheaza mai multe modele de clesti Klein pentru a se potrivi cu preferintele si sarcinile individuale. Modelele de clesti de la Graybar includ modele clasice, cum ar fi clestele cu taietura laterala ridicata pentru taierea cu sarcina grea si sertizarea conectorilor si clestele cu nas lung. Aceste instrumente au manere conturate si amortizate, care prezinta o suprafata exterioara flexibila si un material interior dur, negru, oferind o prindere mai confortabila, fara a sacrifica rezistenta si durabilitatea sculei.

De asemenea, au o zona degetelor conturate si un suport de deget ridicat, care le imbunatateste in continuare senzatia si puterea de prindere.
Un voltmetru este un instrument necesar electricienilor, utilizat pentru a citi nivelurile de tensiune si pentru a verifica daca circuitele sunt puse in functiune sau oprite. Spre deosebire de un tester de circuit, acest instrument va permite sa cititi cat de multa tensiune este transportata. Formele mai sofisticate ale instrumentului sunt cunoscute sub numele de multimetri si nu pot citi doar nivelurile de tensiune, ci si amperajul, rezistenta si tensiunea continua. Cu toate acestea, acestea necesita practica pentru a invata cum sa se foloseasca corect. Acest instrument de specialitate este folosit mai ales de electricieni profesionisti. 

Cheile de tip imbus sunt ustensile care se folosesc deseori de catre electricieni. Acestea sunt utilizate pentru a strange suruburile cu cap hexagonal, care se gasesc uneori pe ventilatoarele de tavan, corpurile de iluminat si aparatele. Este o idee buna sa detineti un set de chei de tip imbus chiar si daca nu sunteti electricieni.
Pe langa aceste instrumentele eneumerate, mai exista si altele, dar cele prezentate sunt considerate printre cele mai importante si necesare oricarui electrician.

 

 

Scule Pentru Electricieni

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!