Telemetre Laser & Aparate de Masura Digitale

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Telemetre Laser & Aparate de Masura Digitale

 

Cunoscut si sub denumirea de banda electronica, un instrument de masurare cu laser este un contor care trimite un impuls de lumina laser catre o tinta dorita, cu scopul de a masura timpul necesar pentru revenirea reflectiei. Prelucrarea la bord permite laserului sa adauge, sa scada, sa calculeze suprafetele si volumele, precum si sa trianguleze.

Aceste dispozitive sunt concepute pentru a calcula distanta, aria si volumul lucrurilor cu o precizie incredibila doar intr-o clipire a razei laser.

Un aparat de masura cu laser este un dispozitiv vital pentru persoanele care lucreaza in constructii si in industria imobiliara, facand sarcinile de masurare mai simple si mai rapide. Ajuta la luarea masuratorilor precise ale distantei dintre pereti, a zonei unei camere si chiar a volumului fara prea multe probleme.

In comparatie cu metodele vechi de masurare a distantelor, volumelor, a ariilor, metoda aparatelor de masurare cu laser reprezinta un progres major in acest domeniu.

Este usor si accesibil de utilizat acest aparat de masurare cu laser. Aveti nevoie doar de putin timp pentru a va pregati si a lua masuratori.
Aceste aparate de masurat cu laser sunt foarte populare deoarece reusesc sa masoare intr-un timp foarte scurt distanta selectata si cu o mare precizie.

Ofera o cale pentru a documenta inregistrarile de masurare sub forma de PDF sau de transfer catre un computer sau laptop sau iPod.
Ofera capacitatea de a compara inregistrarile de masurare cu standardele ISO.

Fasciculul laser este adesea 100% drept.
Poate masura ambele directii X, Y si Z in acelasi timp pentru a economisi timp.

Instrumentul de masurare cu laser este utilizat pentru a masura mai multe unitati de masura. Pentru a utiliza acest instrument, pur si simplu parcurgeti diferitele locuri pana ajungeti la locul dorit pentru a incepe masuratoarea.

Aceste instrumente pot fi, de asemenea, asezate pe un perete pentru a masura din spatele unitatii, pentru a obtine masurarea corecta a distantei dintre acel perete si un alt perete. Puteti face acelasi lucru cu masuratorile tavanului, asezand instrumentul pe partea de jos, in timp ce il indreptati spre partea de sus, pentru a obtine distanta dintre podea si tavan. Instrumentele de masurare cu laser sunt cu adevarat precise si economisesc timp.

Cand este vorba despre masurarea distantei si diverse masuratori intr-un santier, veti avea nevoie de cel mai bun instrument de masurare cu laser.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cel mai bun laser va va permite cu usurinta sa il utilizati; va ofera o varietate de caracteristici impresionante in timp ce va alimentati cu cele mai precise rezultate dupa fiecare masurare.

Cel mai bun laser nu este numai convenabil de utilizat, ci si versatil si de lunga durata.
In aceasta subcategorie aveti o gama larga de aparate de masurat cu laser foarte precise.

 

Aparate si Instrumente de Masura si Control Digitale Pentru Distante, Suprafete, Volume

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!