Aparate de masurat digitale & Telemetru laser

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Aceste dispozitive sunt de nelipsit din trusa profesionistilor care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul constructiilor si in industria imobiliara, deoarece ele fac sarcinile de masurare mai simple si mult mai rapide. Astfel de produse sunt extrem de populare si utilizate, pentru ca sunt foarte usor de utilizat si reusesc sa masoare distanta selectata, intr-un timp foarte scurt si cu o mare prezicie. 

Un telemetru laser este, practic, un contor care trimite un impuls de lumina laser catre o tinta dorita, cu scopul de a masura timpul necesar pentru revenirea reflectiei. Astfel, acest produs calculeaza distanta, aria si volumul, cu o precizie incredibila, doar dintr-o clipire a razei laser. 

In comparatie cu metodele care se foloseau in trecut pentru masurarea distantelor, a volumelor si a ariilor, aparatele de masura digitale reprezinta un progres major in acest domeniu. 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui instrument este faptul ca ofera posibilitatea de a stoca inregistrarile de masurare sub forma de PDF sau de transfer catre un compuer, laptop sau iPod. Asadar, aparatele de masurat iti ofera garantia ca poti oricand sa afli masuratori pe care le-ai facut in trecut. 

Atunci cand este vorba despre diverse masuratori in industrii precum cea a constructiilor, lucrurile trebuie sa fie facute ca la carte, astfel ca este nevoie sa se foloseasca cele mai bune aparate masurat digitale. 

In catalogul online pe care il propun specialistii CasaIdea, ai acces la o gama larga de astfel de produse, de la cei mai buni producatori. Acestea sunt de o calitate inalta, iar preturile sunt foarte accesibile, ceea ce duce la un raport calitate-pret excelent. Comanda chiar acum un telemetru laser sau orice alt produs ai nevoie!

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!