Presa Arc

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Presa Arc Suspensie Auto

 

Compresorul cu surub este un tip obisnuit de masina utilizata pentru comprimarea gazelor. Este format dintr-o pereche de ochiuri rotori cu caneluri elicoidale prelucrate in ele si continute intr-o carcasa, care se potriveste strans in jurul lor. Rotorii si carcasa sunt separate prin distante foarte mici. Rotorii se plaseaza ca uneltele intr-o maniera usoara incat pe masura ce rotesc spatiul format intre ele si carcasa se reduce progresiv. Astfel, orice gaz prins in acest spatiu este comprimat.

Daca lucrati intr-un mediu industrial, este posibil sa fi intalnit o presa hidraulica inainte. Acest echipament este utilizat intr-o varietate de operatiuni diferite, cum ar fi presarea obiectelor metalice intr-o foaie de metal, subtierea sticlei, zdrobirea masinilor si fabricarea pulberilor. O presa hidraulica poate fi utilizata pentru a satisface nevoile celor mai multe medii industriale.

O presa hidraulica contine doi cilindri conectati unul la altul. Fiecare cilindru contine fluid hidraulic si un cilindru este mai mare decat celalalt. Cilindrul mai mare este cunoscut sub numele de Ram si cel mai mic este cunoscut sub numele de Plunger.

Lichidele nu se comprima usor, motiv pentru care sunt utilizate intr-o presa hidraulica. Presa hidraulica functioneaza prin apasarea unei cantitati mici de forta pe piston, care preseaza fluidul de mai jos. Aceasta presiune este apoi distribuita uniform, care la randul sau ridica ramul. Presiunea dintre Plunger si Ram lucreaza pentru a zdrobi elementul plasat intre ele.

Datorita modului de functionare al preselor hidraulice, acestea ofera si o multitudine de beneficii diferite in comparatie cu o presa mecanica. Iata doar cateva avantaje ale unei prese hidraulice.
 
•    Cost scazut. O presa hidraulica este de obicei mult mai ieftina decat o presa mecanica, datorita naturii lor simple. Costul initial este mai mic, iar costul de intretinere este, de asemenea, mai mic din cauza unei cantitati mai mici de defectiuni si este mai usor sa inlocuiti piesele mobile in cadrul unei prese hidraulice.

•    Protectie la suprasarcina. Daca aveti o presa hidraulica de 30 de tone, aceasta va exercita doar 30 de tone de presiune. Sau daca setati nivelul de presiune pentru mai putin, acesta va elibera doar acest nivel de presiune. Odata atins acest nivel, se deschide o supapa de relief care nu va permite presei hidraulice sa depaseasca acest nivel.

•    Mai putin zgomot. Deoarece presele hidraulice folosesc piese mai putine in miscare, nivelul de zgomot este redus. Deoarece ai un control complet cu o presa hidraulica, inseamna ca poti controla si nivelul zgomotului.

Prin forta sa de presare enorma si transmisia uniforma a puterii, presa hidraulica poate fi utilizata in mod universal. Acesta este motivul pentru care presele hidraulice au o cerere deosebit de mare fata de presele mecanice in ceea ce priveste desenare profunda, dar si modelare sau pliere metalelor. 

 

Presa Arcuri & Suspensii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!