Presa Hidraulica Ondulare Cabluri

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Presa Hidraulica Cabluri

 

Instrumentele de sertizare sunt instrumentele utilizate pentru a executa conexiuni eficiente, asa-numitele prese. Conexiunea fiabila a cablurilor cu conectorul sertizat la capat este extrem de importanta, de aceea este important sa selectati cu exactitate instrumentul potrivit. Instrumentele de sertizare sunt dedicate lucrarilor pe cabluri cu diametru mic sau mari. Presele difera semnificativ, in functie de destinatia lor, de tipul corespunzator de lucrari efectuate. 

Diferitele forme si tipuri de terminale de cablu necesita utilizarea destinata uneltelor profesionale. Diviziunea de baza a acestui grup de unelte sunt presele: manuala, hidraulica, pneumatica si baterie. Foarte populare sunt instrumentele de sertizare manuala. 

Dimensiunile mici si greutatea il influenteaza pentru a deveni echipamentul principal al electricienilor. Pentru forme specifice de presare pe capatul cablului, matritele relevante pentru scula de sertizare sunt diferite.
Pentru a obtine o forma specifica de sertizare pe conectorul cablului, matritele de sertizare relevante sunt utilizate pentru sertizare.

Cele mai simple unelte de sertizare pentru sertizarea terminalelor de cablu pe firele electrice sunt presele de mana. Fiecare terminal de cablu sau conector are un instrument dedicat de sertizare. Uneori, o unealta de sertizare poate fi folosita pentru a sertiza un singur tip de terminal de cablu pe sarma cu sectiunea transversala data. Cu toate acestea, exista si instrumente de sertizare care pot fi utilizate pentru a sertiza diferite tipuri de terminale de cablu, toate datorita matritelor schimbabile.

Un exemplu de instrument de sertizare cu matrite schimbabile este o presa hidraulica manuala pentru cabluri. Matritele sunt usor schimbabile, iar instrumentul este foarte usor de utilizat si la indemana. De asemenea, este posibil sa folositi cleste de sertizare pentru a sertiza bornele cablurilor de exemplu T16S. Presa manuala nu trebuie sa fie utilizata numai pentru sertizarea firelor cu sectiune mica. 

Presele hidraulice de mana sunt utilizate pentru lucrari de instalare cu intensitate medie. Se foloseste nu numai pentru sertizarea terminalelor de cablu si a conectorilor pe fire cu sectiunea transversala de pana la 300 mm2, dar si pentru perforarea gaurilor din banda de otel. Capul rotativ face munca pentru instalatori foarte usoara.

Inainte de a incepe procesul de sertizare in sine, trebuie sa va asigurati ca componentele sunt curate. Periati conductoarele astfel incat sa fie curatate si verificati cablurile de aluminiu pentru orice strat de oxidare vizibil, care trebuie indepartat. In general, trebuie sa va asigurati ca nu raman urme de metal pe conductor, deoarece acest lucru poate provoca coroziunea de contact. Utilizarea unor benzi de sarma bune asigura o spalare curata a cablului.

In acelasi timp, nu trebuie sa fie deteriorate conductorul si lungimea sectiunii decupate, ar trebui sa fie in jur de zece procente mai lunga decat dimensiunea de introducere a carligului sau a conectorului. Acest lucru se datoreaza faptului ca sertizarea prelungeste cu aproximativ zece la suta cablul sau conectorul.

Asigurati-va ca matritele de sertizare nu sunt deteriorate sau murdare. Profilul trebuie sa fie metalic stralucitor.

 

Presa Papucit - Sertizare Cabluri

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!