Masini de Ascutit Burghie

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Masini de Ascutit Burghie

 

Uneltele electrice de mana joaca un rol esential in majoritatea proiectelor de constructii. De exemplu, burghiele de mana va permit sa utilizati o varietate de accesorii pentru gauri, sa pregatiti o suprafata neteda si chiar sa polizati marginile dure. 

In ciuda versatilitatii exercitiilor manuale, majoritatea lucratorilor in constructii folosesc aceste instrumente pentru a gauri in lemn si in produse din metal. Capetele de burghiu sunt asezate intr-un unghi care taie pe suprafata materialului. Acest unghi de taiere se roteste atunci cand burghiul este cuplat, permitand materialului in exces sa fie aruncat la o mica distanta de gaura prin canelurile care se infasoara in jurul axului burghiului. 

Daca sunteti platit pentru a lucra la un proiect de constructii, doriti sa va asigurati ca produsul finit reflecta cea mai inalta calitate. Capetele de burghiu pot compromite calitatea lucrarilor pe care echipajul dumneavoastra de constructie le poate efectua, ceea ce poate afecta si reputatia companiei dumneavoastra. 
Un burghiu de mana defect ar putea lasa in urma zgarieturi, caneluri sau orificii inegale, care ar putea sa nu permita materialelor de constructie sa se potriveasca corespunzator. Pentru a evita aceste probleme si pentru a asigura o munca de cea mai buna calitate, ar trebui sa va mentineti capetele de burghiu in permanenta ascutite. 

Cand trebuie sa dati noi gauri, deoarece defectiunea burghiului a deteriorat materialele pe care le utilizati pentru un proiect de constructie, pierdeti resurse valoroase. Va trebui sa investiti mai multi bani pentru a achizitiona componente suplimentare din lemn sau metal, iar forta de munca suplimentara si timpul necesar pentru a da noi gauri pot pune proiectul dumneavoastra de constructie in pericol si s-ar putea sa nu terminati la timp, ceea ce duce la necesitatea de a va plati echipajul suplimentar. 

Pana la urma, puteti evita sa cheltuiti bani din cauza daunelor produse de burghiul dumneavoastra, urmarind pur si simplu ca acesta sa aibe capetele ascutie. Costurile vor fi chiar reduse sau pot fi chiar mai mici decat daca nu v-ati pastra capetele de burghiu ascutite.  

Riscul de vatamare corporala a lucratorilor care folosesc un burghiu cu capetele tocite este mai mare, deoarece bucatile de burghiu pot intra in degetele, bratele si fetele acestor lucratori atunci cand burghiul se rupe. Puteti ajuta la scaderea riscului de vatamare corporala pe santierul dumneavoastra in viitor, pastrandu-va capetele de burghiu ascutie si gata de lucru.

Este foarte important sa intelegeti cat de important este ca burghiului dumneavoastra sa fie ascutit, moment in care puteti investi in ascutirea obisnuita pentru a ajuta la imbunatatirea eficientei si sigurantei burghiului dumneavoastra.


 

Dispozitiv de Ascutit Burghie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!